bilmiyrm erkenmi basladi yoksa normalmi ama cidden kac gecedr hic ama hic rahat uyuyamiyrm nefes alrkn rhatsz oluyrm yatnca ne sag ne sol tarafmda rhat dglm sirt ustude kisa suruyo hmn boguluyrm daha 28 haftalgm dogumada cok var cok fena korku aliyo bni son demlerimde ne edicem nsl gecicek allhm yrdm etsn cdden ztn obur bolumde de burda da okurdm surekli idrar gelmesi dye olmasa bile varms hissi aynisi bndede basladi
Yarım saate bir tuvalete gidiyorum uyku desen hiç yok artık aşırı geliyor ama vucut rahatsız uyuyamıyorum hareketleri hiç durmuyor rahat edemiyorum ne şekilde yatarsam yatayım hep çişin varmış geziyorsun
Bende 29 haftaligim ayniyim valla tuvalate dosek atacam elimden gelse
Daha başlangıç bunlar meryemcim zor ama cok guzel duygu bu hamilelik ya♡ ağrın olsada tasını çıkar
Ayyy benimde en büyük sorunlarım bunlar ve ben çok sıkta çıkıyorum da gece uyku hiç yok o dönmeler daha iyi merak etme haftan bu şekilde devam eder bence çünkü benimde öyleydi şimdi 36 yiz daha daha ağrıyor yanlar bebeğin büyümesinndendir gece 20 kere dönüş doğru dürüst uyku yok lavaboya 6 kere kalkıyorum düşün artık
401,993 soru
12,034,441 cevap
36,262 kullanıcı