0 oy
982 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Arkadaşlar  7 haftalık hamileyim limonu çok seviyorum hamile kaldığımdan beri tuzlayıp sürekli yiyorum ama fazlası da zararli olduğu için çok yemekten kaçınıyorum bildiğime göre ekşi kız sizce de öyle mi sizler ne yediniz cinsiyeti ne oldu 

33 Cevaplar

0 oy
(2,128 puan) tarafından
Kesinlikle kızımda bende senin gibiydim meyve gibi limon yerdim tuzlayarak turşular felan
(37 puan) tarafından
Doktorum kız tahmin etti ultrasonda ama emin değilim dedi 4 aylık olunca gel dedi
(2,128 puan) tarafından
Valla bende tuttu canım simdide tatlı yiyorum bakalım ne çıkcak
(37 puan) tarafından
Tatlı oğlan diye biliyorum
(2,128 puan) tarafından
Aynen canım bakalım kızımda tuttu bunda tutucakmı
(121 puan) tarafından
Ben hep tatlı yedim kızım olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende hep ekşi ve acı yedim kızım oldu ama herkeste tutmuyor canım 
0 oy
tarafından
Vallah canim 9 ay boyunca tatli yedim eşki agzima surmedim masallah bir prensesim var
0 oy
(922 puan) tarafından
Kızım olucak inan hiç alakası yok ne yediğinle ben herşeyden yedim turşu limon sarımsak şuan deli gibi çikolata yiyorum mesela cinsiyetle pek alakalı değil
(37 puan) tarafından
Anladım neyle alakalı peki
(922 puan) tarafından
Canin ne cekiyosa onu yiyosun canım karın şekli mesela top gibi karnım var herkes erkek diyodu ama kiz Allah bilir Allah hayırlısını versin
(37 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(329 puan) tarafından
Bende oglum da acı eksi yerdim canım 
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Canm ben devamlı tatlı yedim oğlum oldu ❤️
(37 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor demek ki
0 oy
tarafından
bende baştan beri limon yerdim hatta derler kızlar kasık tarafında olur toplanır bende de aynısı olmuştu kızım oldu 
(37 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
tarafından

Kızımda turşu delisiydim bime giderdik ordan bı kavanoz alır eve gidene kadar yerdim 

Bazen çarşıya giderdik. Otobüse binmeden bi kavanoz alır eve gidene kadar yerdim.  

Şuan yine hamileyim. Gece 2 de kalkıp. Turşu yiyorum. Sabah kahvaltı hazırlarken bile turşu yiyorum 

0 oy
tarafından
Banada kız demişlerdi şalgam  ve limon yediğim zaman gözümü açabiliyordum oğlum oldu 
(37 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(830 puan) tarafından

İlk zamanlar eksiyi çok yerdim sonra tatlıya döndü sonuç oğlum oldu :D

(37 puan) tarafından
Allah bağışlasın
(830 puan) tarafından
Sağol kuzum herkezin inşallah
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Bence  eksi  tatlı  bi alakası  yok  canım  ben hem tatlı  hem  eksi yedim kızım oldu 
(37 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Hiç alakası yok hamileligim boyunca hep portakal yedim erkek doğurdum
0 oy
tarafından
Benim kız ama hep tatlı yiyorum..oglumdada öyleydim..
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Hayir o vucudunda neyin eksikligi varsa onu yiyorsun c vitamini eksikliginde limon portakal mandalin gibi seyler fazla yeniyor d vitamin eksikliginde canin toprak cekiyor 
0 oy
(4,770 puan) tarafından
günde 2 tane yeşil limon yedim elma gibi mersinden bir ara çuvalla aldırdım eşimden =))

24.haftaya kadar kız sonra erkek dediler nitekim oğlumuz olacak 
0 oy
(739 puan) tarafından
Ben tatlı sevmeyen biriyim ama hamileyken sürekli tatlı istiyordu canm erkk oldu
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Valla dogrumu bilmemde kizimda cok fazla eksi canim istiyodu yedimde oglumda hep serbetli tatli dordurma pasta bole seyler canim  hep istiyodu
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Vallahi 9 ay tatlı çekti canım ve erkekti olabilir insanlar batıl diyor ama tuttu. 
0 oy
tarafından
Benim de öyleydi ikinci kızımda limonu yerdim şapur şupur bir oturuşta bir kilo turşu yerdim ")) ama belli olmuyor üçüncüye gebeyim mesela bunda da sürekli canım turşu istedi dedim buda kız kesin ama erkek miş 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Turşu çok severdim bende ve kızım var 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,026 göst.
+1 oy
26 cevap 293 göst.
0 oy
7 cevap 163 göst.

403,568 soru

12,090,713 cevap