0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

8 Cevaplar

+1 oy
(6,187 puan) tarafından

En İyi Cevap
Tabiki de annelik bu değil.Adam seni dovsun,aldatan mutsuz ol ama katlan hayırdır keriz miyim ben?Mutsuz anne mutsuz çocuklar demek he çocuğum var diye ***** bir adam için kanser olcam.Cocuk için falan değil bu bazı kadınların hazır yemek hoşuna gidiyor.Benim annemin arkadaşı eşinden boşandı bebeğini yurda verdi geri alma şartıyla hayatını düzene. Koydu ve çocuğunu aldi ordan.Her haftasonu da görüşmeye gidiyordu.Kimse yapamam edemem diyemez
tarafından
Işte aradığım cevap
Bana gorede kadın istedikten sonra herseyi yapar
Bu videoda kadının katlanması gerektiğini anlattığını düşünüyorum ama o çocuğun piskolojisi ilerde nasıl olur ve o şekilde yaşamaya devsm ederlerse gelecekleri olurmu buda meçhul
Arkadaşını taktir ettim inşallah hep mutlu olur en dogrusunu yapmış bi süre acı cekmis evlat hasreti cekmis  cani çok yanmış belki ama sonu mutlu olucak evladina da örnek olucak
(6,187 puan) tarafından
Valla çocukta psikoloji diye bir şey kalır mı oda meçhul zaten.Bir çocuk aileden ne görürse ileride de onu yapar karsidakine
(14,154 puan) tarafından
Benim annem 18 senenin sonunda iki çocuğuyla terk etti babamı şiddet küfür aldatma hersey vardı huzurlu bir aksam yemegine hasrettik bosanacagim dedi bütün aile karşı çıktı sadece dayım destek oldu. Hepsine bu çileyi ben çekiyorum siz değil diye de bir güzel rest çekti 12 sene oldu nerdeyse o kadar güzel bir hayatımız oldu ki anneme minnettarim bizi o adamın elinden kurtardığı için 1 gün tok 1 gün aç gezdik ama huzurumuz vardı annem okumuş bir insan değil ama kardeşim ve benim için ek işe gidiyordu günde 3 saat uyuduğunu bilirim. Bir kadın isterse herseyi yapabilir evlat için de bir yere kadar katlanılır annem bizim için babama 18 sene katlanmış ama sonuç ne biliyor musunuz kardeşim evi terk etti ve bize nefes bile aldırmayan o adamla yaşıyor şuan. Niye yazdim bilmiyorum ama Aydan yaptığın yorum bana çok doğru geldi içimi dökmek istedim arkadaşına helal olsun
(6,187 puan) tarafından
Annen çok doğru bir karar vermiş.Kardesinin de gözü kör olmuş inşallah bir gün oda anlar gerçi anlıyordum ama işine gelmiyor
(14,154 puan) tarafından
O adamın gerçek yüzünü görmüyor ben büyük olduğum için hatırlıyorum ama o hiç bir şey hatırlamıyor o adama inanıyor üzüldüğüm şey babam gerçekten kardeşimi kullanıyor inşallah bir gün gerçekleri görür
-Reklam-
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Ay video cok anlamli kanatlarinda o kadar cok yara izo varki ama o genede bebegine hic biseyi belli etmiyor
tarafından
Evet çok anlamlı bende çok sevdim ama bence doğru değil
Bi nevi kadınların cocuklari için katlanması gerektiği anlatilmis gibi
Ama çocuklarin öyle bi evde büyümesi daha kötü degilmi
0 oy
tarafından
Ben açamadım yaaa
0 oy
tarafından
Bence güzel video ama o kavgada o çocuğun büyümesi güzel değil.
tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum kadınlar buna mecburmus gibi gösteriyo
tarafından
O çocuk da psikolojisi bozulur böyle bir ortamda
0 oy
(5,817 puan) tarafından

Kesinlikle böyle birşey İzmir depreminde içeri koşa koşa girdim bebeğimi almak için:'(

tarafından
Kiyamam ya Rabbim tekrarını göstermesin
Hiç bi anneyi evladıyla sınamasın inşallah
Rda yaşamadığım halde Izmır depreminden piskolojikmen çok etkilendim ya
Sizi düşünemiyorum bile
(5,817 puan) tarafından
Allah razı olsun canım yüce rabim kimseye göstermesin insallah 15 gün boyunca bebeğimi yatagımda uyuttum bir türlü yatağına koyamıyordum hele banyoya geçince aklıma geliyor ya çok kötü oluyorum çok hissetmeme rağmen ama çok kötü yaa
tarafından
Allah yardimcin olsun biz anneler normalde bile 2 dakka yanlız bıraksak aklımız hep ondayken  sen kim bilir nasılsındır  inşallah bidaha yasamazsınız
(5,817 puan) tarafından
Amin amin Canım benım çok değişik bir duygu
0 oy
tarafından
Tamda bu bence birsürü  yarayla ona sımsıkı  sarılmak ❤
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Cnm özelini acarmisin cvb yazamıyorum 
tarafından
Acildi galiba canım nasıl yapıldığını bulamıyorum bidaha denesene
(12,767 puan) tarafından
Cnm prf gir orda bana msj atılsın diye bı şey var oraya basacan atamıyorum ama dediğin şey yaptım yazısı sildim
tarafından
Sağol canım yapıyorum hemen
0 oy
tarafından
Neresi sorguluyirsunuz ben anlamadım ama evet budur evlatlarını kanatlarının altında koruyup sarandir

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 613 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 397 göst.
21 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 778 göst.
2 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde ☞İlk bebişimm☜ (948 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 347 göst.
13 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,490 soru

12,418,295 cevap

45,105 kullanıcı

Kategoriler

...