0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından

Zeynep cok tutarsiz adam seni eve kitlemis sen orda burda görünce yanına gidip selam verip konusuyon ablasını kaybetmiş diye sabaha kadar göğsünde yatırıyon.  

Mehdi çok iyi bir adammış gibi görünüyor seni sevmiyorum evlenmek istemiyorum dediği kadınla düşüp kalkıyor mahalleden başkası yapsa gidip ağız burun dalar 

Sakineyi konuşmak bile istemiyorum 

Diğer annesi tutturmuş barış barış ne *** olursa sanki barış zeynebin sahibiymiş gibi gidip anlatıyor hele sen bi dur yav

Favorim sultan :Dhep en doğrusunu yapiyor

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayy izlemiom yaa :wassat:

(290 puan) tarafından
Aman bırak izleme daha iyi
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından

Haho dolmuşsun bacım sen :D

(290 puan) tarafından
Doldum taştım bacim
0 oy
tarafından
Hiç sevmiyorum o diziyi ya 
(290 puan) tarafından
Bende sevmemye başladım
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ay çok sinir  olmaya  başladım  zatenn  Zeynebe  o anasi zaten  beni  hep deli ediyor 
(290 puan) tarafından
Bende offfff
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Böyle saçma diziler ilgimi çekmiyor. 
(290 puan) tarafından
Artık benimde
0 oy
tarafından
Dün ızleyemedim ama benimse favorim sultan.bide mehdi ablası öldüğünde neydi o hareketler çocuk gibi. 
(290 puan) tarafından
AabhzxhJzn:)))
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kayınvalidem görümcem izliyor geçen bibdenk geldim Mehdi mıdır nedir kadınla yattiyor kadın dün gece çok güzeldi tkrr diyor bnd söyledim kötü bi film olduğunu ahliksiz olduğunu oda kapatı izlemiyor bncd otraz filmler çok kötü ve ahlaksız zaten izlediğinizde bı dizi yok eşim çukur izliyor bn masumalar apartman i okdr
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Diziler biraz izlenince b*kunu cikartiyorlar izleyesim gelmiyo izlemiyorum artik bunuda 
0 oy
tarafından
Artk gerçek hayat hikayesi yazmıyo farkettiysen hem onda hemde kırmızı odada. Çünkü normal dizi kurgusuna geçiş yaptılar gerçek hikayeden eser kalmadı.
0 oy
tarafından
Haklısın aynen öyle iyi analiz etmişsin 
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Bana ama artik gercek yaşanmiş hikaye gibi gelmiyo..tam bir diziii
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Kocam bana izletmiyo o diziyi artik :) bence dizinin sonunda mehdi vuracak zeynepi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 371 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Aleynafndk (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 687 göst.
21 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ikicocukannesi (131 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 504 göst.
28 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kurgucubiri (9,647 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,616 soru

24,403,238 cevap

350,304 kullanıcı

...