Diğer yazdıklarını da okudum yaşadıkların benim yaşadıklarıma az da olsa benzer yanları var ben nisanda evlendim eşimle 5 yıldır tanışıyorduk sevgiliyken de tartışmalarımız büyük kavgalarımız ayrılıklarımız oldu hatta dayak bile yedim ama bir şekilde evlenmeye ikna etti çok zor şartlarda evlendik ailesi beni istemiyordu düşmanlar hatta ama benimle tek kelam konuşmadıkları tanımadıkları halde sadece fotograflarımı görüp düşman kesildiler güya kapalılar hacılar ama bana etmedikleri fenalık kalmadı muskasına varana kadar uğraştılar bir şekilde eşim inat etti evledik kendi çabamızla evlendikten bir hafta sonra hakaretler dayakla başladı ben annemin evine geldim üç ay ayrı kaldık yalvara yakara açtığım davadan beni vazgeçirdi darp raporum vardı boşanıcaktım intihara kalktı öldü geberdi geri döndüm maalesef ama bir ay melekti hamile kaldım bir kez bile benimle doktora gelmedi ve öğrendiği andan itibaren ne evine baktı ne yüzüme bebeğime kaç kez inşallah geberir diye beddualar etti ve ben bu canavarın düzelmeyeceğine emin oldum ne yaptım biliyomusun uzaklaştırma aldım şikayetçi oldum karnıma telefon fırlattı beedua ederken neyse defolup gitti o hafta eşyalarımı topladım kendime ait ne varsa nakliyeci yi çağırdım ve evden çıktım avukatıma tekrar talimat verdim şimdi boşanıyorum çok uzun oldu kusura bakma ama emin ol yapı olarak çok benzettim ve asla düzelmez ve so rası daha da kötüye gider buna emin ol sen bu adama güvenip bebeğini emanet edebilecek misin sorgula herşeyi ve dönme!!!