Merak ettim en cok ne diye sesleniyolar.bnimki genelde boncugum yada boncuk diye seslenirdi.evlenince sari kelle diyo bazn takilio :) boncuk da devam edio ama bnde ona balyumagim diodum smdi ismini soluyom yada askm diom.;) siz ne diye hitap ediosnz ?
Benim kocamın adı Novruz oba çoçuk diliyle Yomuz diyorum Benim adımda Sevinc oda bana Sevv diyor. Yada sevgilim falan üreyim gibi laflar
Ben hayatım yada aşkım derim o adımla hitap eder çok nadir hayatım der
Askim diyo hayatim diyorum))
hatun yada karicim der bende genelde kocisim derim :) :D
Esim askm yada hayatım diye hitap ediyo bnde ya onları yada pasam diyorum koca diyorum bu donemde maymuş diyorum hep :))))
Ikimiz de can ve cane diye sesleniriz
Kiz sule gecen aklima dustun naptn dogdumu bebek :)
omrum doye hitap ederiz ikimizde :)
Her zaman bitanem der :) ruh hali iyi olunca biriciğim, canımın içi der :) kızıncada Hatuuun diye seslenir :) adımı çok çok nadir duydum ondan :)
Sevgiliyken nisanliyken balim derdi cok yavrumda cok der . :) simdi surekli lakap takiyoruz birbirimize :D hersey soyluyo ama komik olan tabi argo degil asla . Egleniyoruz ama hic ismimle hitap etmez baskadnn yannda bile askm der :)
bana sultan sultanim der
biz bizeyken kara kız yada bitanem der bende ona bitanem derim genelde ben herkezin yanında derim esim bir varken ismim ile hitap eder bende cok sinir oluyorum ama nasıl alıştıracagımıda bulamadım
"bebisiiiiiim" :) birbirimize genel hitap şeklimiz bu. ama uzun versiyonu "bebisiiiim biraz oyun mu oynasam ben bilgisayarda?" öyle tatlı tatlı sorunca da kıyamıyor insan ♡♡
boyum kısa olduğu için mini kupur diyor :)))
Aşkım bitanem diye genelde
zayıf ve boylu biriyim ama genetik olarak yanaklarım tombul yanak yüzlüyum resmen bana onun için bana eşim tombiikk der ;)
En çoktan en aza gidersek.
Hanım
Balım
Nedoş
Gülüm :))
Biz niyeyse aşkım kelimesini kullanmıyoruz :)
Ben hayatim herif yada adiyla seslenirim oda hanim gulum melegim yavrum bazende adimla seslenir duruma göre yani :)))
401,993 soru
12,034,396 cevap
36,262 kullanıcı