0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (774 puan) tarafından
Kızlar 38 günlük bebeğim var uyutuyorum mutfakta işim oluyor yada içeride sobaya odun atıyorum ama ya odun elimden düşüyor ya bardak kırıyorum bebeğim uykusunda sıçrıyor bişey olur mu ya nabıcam bu sakarlığımı :(

5 Cevaplar

0 oy
(649 puan) tarafından

Kız hiç güleceğim yoktu akşam akşam :D

(774 puan) tarafından
Gülme kız ya dikkat ediyim dedikçe daha çok sakarlaşıyorum eşimde diyor evde bardak bırakmadın bende diyorum bırak bardağı çocuk korktu ama anne yüreği işte o sıçrayınca korktum :-D
(649 puan) tarafından
Dikkat et diycem de sakarım diyosun dikkat etsen gene elinden bişey kaçırıverirsin o yüzden bişey demek istemiyorum çocuk da alışır sana ilerde :D
(774 puan) tarafından
Dimi canım ay ben dikkat ediyim yine :-D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Inan hepimiz öyleyizdir  dikkat edelim.derken daha beter oluyor ya besige koyuyirum  ya parkeden ses cikiyor cikarken yada ayak bileklerimde citlama sesi yatakta ses cikiyor  diye robot gibi yatıyorum :D

(1,517 puan) tarafından
Aslinda biz normaliz de bebislerin kulaklarinin massallahi var :))) Bir ses duysakda uyansak aglasak diye tetikde  bekliyorlar sanki :D
(774 puan) tarafından
bence de canım :-D hele gece uykusu hiç sevmez bizimki :-D
(1,517 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun vallaha gece uykusu mu oda neyy :D
(774 puan) tarafından
Amin canım işimiz zor halen uyanığız :-D
tarafından
Ahahaha kız bizim yatak da aynı kulakları fil bu miniklerin :D
0 oy
tarafından
Kız süpürge aç öyle alıştır zorlanirsin çok benimki tv sesinde uyurdu hep 
(774 puan) tarafından
Canım benimkide alışık sese ama bir an sessizlik oluyor tam uyuycaz tak elimi vuruyorum sıçıyor
tarafından
Kuzum benim ALLAH sana bağışlasın benim kizimda 2 abi vardı neler yaptilar bi bilsen melek o daha korkusundan değildir
(774 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Ay dikkat ettiğimizde öyle olur zaten normal davran az önce bebeğim uyku saatini yarım saat geçirdi iyutmaya çalıştım eşim çok zor uyuttu alıp yatağına koyim derken ıslak.mendil poşetine baş yine uyansın sinir krizi geçirdim yani demem o ki normal ol yoksa sakarlık peşini bırakmaz ;)
(774 puan) tarafından
Ay çok haklısın canım ya hep öyle oluyor gerçekten artık doğal olucam o zaman :)
(2,625 puan) tarafından
Aynen canım uyanirsada uyansın yine uyutursum öyle düşün
0 oy
tarafından

Ahahahah çocuğa zarar vermez böyle şeyler. Ben de çok sakarim. Kızımı sapasağlam buyuttumse Allah korudu. Zira benim elimde olsa çocuk sağlam kalmazdı :D cidden çok çok sakarimdir. Ama kendini kasıp dikkat edince daha sakarlik yapılıyor. Kafaya takma unut gitsin :D

(774 puan) tarafından
Ay haklısın valla beni çok iyi anlarsın o zaman canım dikkat ettikçe elime yüzüme bulaşıyor zaten :-D
tarafından
Ne kadar az takarsan o kadar az sakarlik yaparsın. :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 322 göst.
0 oy
12 cevap 343 göst.
+2 oy
48 cevap 1,787 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,382 soru