0 oy
732 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Akşam eşimle kavga ettik hep tlfonla ilgileniyor iki sohbet etmiyoruz diye sinirlendim işe gidecekti gece 11 de kalk git artık biz yatıcaz dedim oda sinirlendi bn sana yatma mı diyorum yat sen bu nasıl konuşma kovar gibi dedi sonra çok yüz veriyorum ya her dedigini yapıyorum ya ondan böyle yapıyosun dedi bundan sonra yapmıcam her dedigini dedi seni annengilede götürmicem git gidebiliyosan dedi bnde senin kölen yok burda sabah gidicem bidahada gelmicem dedim boşanıcam dedim git kapı orda gitmezsen senden kötüsü yok dedi 2 tane çocucugum var bütün gece düşündüm onlar için kaldım gitmedim canım çok sıkkın.

14 Cevaplar

+1 oy
(290 puan) tarafından
Cnn böyle yaparsan artık gitmicegini bildiği için daha çok üzerine gelir yapamıyacağın şeyler söyleme kuzum
(1,453 puan) tarafından
Napim dayanamıyorum o an gitmek istiyorum sonra çocuklarım için kalakalıyorum yerimde :(
(290 puan) tarafından
Sen gidiceksin de tepkini göster cnm
(4,962 puan) tarafından
Çocukların ile git zaten biraz uzak kalmak iyi gelebilir
(1,453 puan) tarafından
Çocuklarımı vermezmiş dünyada gelse bu evden çocuklarımı alamazmış
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Herşeyi sinirle söylemişiniz birbirinize keşke sende öyle demeseydin canim birbirinizin kalbini kırmaya degermi
0 oy
tarafından
Gitmeyeceksen blöf yapman yanlış. Eşinin kafasında ben ne yaparsam da gidemez algısı oluşur. 
(1,453 puan) tarafından
Gerçekten gitmek istiyorum ama çocuklarım için düşününce vazgeçiyorum sonra
tarafından
Öyle olmaz ama o zaman eşine gidicem dememen gerekir. / Eşim bana aynısını yapsa eve geldiğimde aa hani gidiyodun noldu diye dalga geçerdim. / yanlış anlama gitmen gerektiğini söylemiyorum sadece öyle söylememelisin
(1,453 puan) tarafından
Ailene gidemezsin artık dedi bnde giderim kölen degilim dedim zoruma gidiyor bn onla evlendim diye bni ailemden ayıramaz
0 oy
(2,242 puan) tarafından
cok uzuldum canim aranizdaki konusma cok kotu olmus . ama bir daha yapmayacagin seyi soyleme gideceksen cidden git birkac gun ama gidemeyeceksen soyleme ki aklinda nasilsa gidemiyo yapamiyo diye kalmasin 
(1,453 puan) tarafından
O an gitmek istiyorum hem çocuklarım için hem ailemi üzmemek için gidemiyorum sonra
(2,242 puan) tarafından
haklisin canim ha deyince gidilmiyo:( ama eline koz vermis oluyorsun bu sekilde . rabbim yuvaniza huzur versin
(1,453 puan) tarafından
Amin cnm cümlemize
0 oy
tarafından
Oturmaya gitseydin temelli gittin zannetseydi tutusurdu . Allah yardimcin olsun
(1,453 puan) tarafından
Aminnn ailem yakın degil 1 buçuk saatlik yol var köydeler öyle hemen gidemiyorum ki cnm
tarafından
Anladim . Ne diyim ki insallah duzelir araniz
(1,453 puan) tarafından
Aramız hep bi kötü bi düzeliyor cnm da işlh adamın kendisi düzelir
0 oy
(5,569 puan) tarafından

Hepsi aynı sadece telefon :angel: ama yapmayacağın şeyler söyleme.  Bilicek artık gidemeyeceğini cesaret verme ona . Sende takma boşver ne yapıyorsa yapsın 

(1,453 puan) tarafından
Akşama kadar evde sıkılıyorum işten geliyor yatıyor uyuyor uyanıncada telfnla ugraşıyor istiyorum ki iki sohbet edelim sinirleniyorum kendi kendine gerçekten gitmek istiyorum ama çocuklarım için gidemiyorum
(5,569 puan) tarafından
Haklisin bacım haklsın bizde hep bu yüzden kavga ediyoruz hep
(1,453 puan) tarafından
Ya hadi onuda geçtim o un için gitmem ama bni ailemle tehdit ediyor bidaha görüştürmücekmiş
(5,569 puan) tarafından
Allah allah o onun işi değil işte.  Ailenle görüşmene karışamaz.  Takma boşver
(1,453 puan) tarafından
Bn onu biliyorum cnm geçen senede böyle yapmıştı bn yemin ettim götürmücem diye dedi 3 4 ay götürmemişti şimdi yine 3 aydır gitmiyordum bu hafta götürcekti vazgeçti işte götürmez biliyorum :(
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım ama yapamayacın şeyi söylemeseydin eşin alışacak bu nasılsa gidemiyor diye 
(1,453 puan) tarafından
Gerçekten o an gitmek istiyorum ama çocuklarım için yapamıyorum
0 oy
(922 puan) tarafından
Canim gidemiceksen demessydin ya
(1,453 puan) tarafından
Gitmeyi gerçkten istiyorum ama gidemiyorum
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Neden hemen lafı ayrılığa getiriyorsunuz ya dediginizide yapacak gücünüz yok niye böyle tükürdügünü yalıyor konumuna düşüyorsunuz ya 10 düşünün 1 cevap verin bak düştüğün su duruma
(4,694 puan) tarafından
İlk önce pes etmeden yuvanı düzelt sonra ailenin yanına ziyarete gidersiniz
(1,453 puan) tarafından
Saol cnm güzel düşüncelerin önerilerin için
(4,694 puan) tarafından
Rica ederim inşallah işe yarar söylediklerim inşallah aydınlığa konuşmuşumdur
(1,453 puan) tarafından
İşlh cnm işlh allah seninde yuvanı her daim mutlu huzurlu etsin
(4,694 puan) tarafından
Amin canım cümlemize
0 oy
(9,721 puan) tarafından
Bütün sorun evlılıgı sevgılılık sanmamızda ılgı bızım zorla alabılecegımız birsey degıl orası onunda senınde evınız.Derdınızı paylasmaktan yana olun trıp atarak ne ıstedıgımızı bılmıyorlar.ınan gıttıgın her yerde huzur bozan olursun evıne esıne sahıp cık 
(1,453 puan) tarafından
Aileme gitmeme artık izin vermicekmiş dünya ondan ibaret degil bnim bi aikem var o yüzden dedim sen göndermiyorsan bn giderim temelli diye
(9,721 puan) tarafından
Ya sen giderim dedin de gidebildin mi yok o da senı boyle korkutmuş boyle bısey mumkun olamaz zaten
(1,453 puan) tarafından
Bn onu tanıyorum geçen senede yaptı 4 ay görüştürmedi bizi daha bide diyor bnim dayım 10 sene görüştürmemiş karısını diyor
0 oy
tarafından
Bence bidaha deme diyorsan da lafında dur bu der der yapamıyor diye mesmiye almaz artık seni
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Evlilikler böyle böyle çocuk oyuncağı oluyor valla. Ufacık birşey de bosanicam diyorsunuz. Yapamayacağınız şeyleri söylemeyin. Gidicem demissin, gitmemissin mesela. Esinin bir daha böyle birşeyi dediğin de takınacağı tavırı tahmin ediyorsundur sanırım. Ayrıca üslubun hoş değil, ne demek kalk git biz yatıcaz. Cidden kovar gibi davranmışsın. 
(1,453 puan) tarafından
Evet bn hatamın farkındayım ama o hemen konuyu ailene gidemezsine getirdi sen olsan naparsın bidaha ailene gitmiceksin dese
(7,116 puan) tarafından
Sen o an öyle diyince üzerine gitme sonra normale döner.  Benim eşim demez ama dedi diyelim sinirlendiği için öyle diyor diye düşünürüm. O gün konuyu uzatmam, ertesi gün oturur güzelce konuşurum.
(1,453 puan) tarafından
Bn eşimi biliyorum geçen senede kavgada bidaha götürmücem diye yemin etti 4 ay götürmedi şimdi gene 3 aydır gitmiyordum bu hafta gidecektim vazgeçti gene
(7,116 puan) tarafından
O zaman birşey diyemem canım.
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Bnm eşimde öyle telefonla çok ilgileniyor bunun için boşanayım mı yani bnde yanına uzaranak ne yaptığına bakıyorum arada TV izliyorum arada konuşuyoruz bazı şeyleri sanki bu kadınlar sırf boşanmak için bahane üretiyor 
(1,453 puan) tarafından
Hayır telefonla ilgileniyor diye degil sen yanlış anlamısın sanırım bidaha bni ailemle görüştürmücekmiş gidebiliyorsam gitmeliymişim bni tehdit ediyor resmen sen olsan naparsın bidaha gitmiceksin ailene dese bnde sen göndermiyorsan bn giderim temelli dedim başka bi yol bırakmıyor çünkü
(1,453 puan) tarafından
Belki senin eşin ailenle görüşmene bişey demiyordur anlamıyorsun ama bn 3 4 ayda bir görüyorum ailemi oda 2 saat her istediginde aline gidemezsün diyodu hep şidide artık görüşmene izin vermiyorum dedi
0 oy
(925 puan) tarafından
Canım gidecem diyorsan git gitmiyeceksen öyle tehdit etme bidahakine sözüne guvenmez gitmiyecegini bildiği için daha çok üstüne gelir

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 323 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 661 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Semrak (14 puan) tarafından soruldu

411,354 soru

12,382,613 cevap

43,313 kullanıcı

Kategoriler

...