0 oy
769 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,635 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dua edin bol bol bana. İstediğiniz dua varsa da bende edebilirim 

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardım etsin canım inşallah zor bi doğum olmaz ❤️ kuzum çok olmazsa benim evliliğim için hayırlısını dua eder misin  
-Reklam-
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim 
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Sağ salim alın kucağıniza inşallah❤ bu halinde doğru olur mu bilmiyorum ama kardeşimin evine geri dönmesi hatasını anlaması için duanı beklerim adı Furkan. Allah yardımcınız olsun❤
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Saglikla kucagina al insAllah 

0 oy
(6,138 puan) tarafından
Summes sebila yesserahu bunu tekrarla sancin varken doğururken tekrarla bebegin yağ gibi kayıp gelecek inşallah 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
0 oy
(5,374 puan) tarafından
Hadi sağ salim kavuştursun Rabbim inşallah canım aklına gelirse şu korona bitsin herkes sevdikleriyle sağlıklı mutlu huzurlu bol gezmeli bi ömür geçirsin diye dua et :D ♥️
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun cnm hayırlısıyla kucağına al inşallah ❤❤❤
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Hadi gözün aydın canım bi avazda kurtul inşallah
0 oy
tarafından
Herkes sanci aninda dua et demis o zaman kabul mu oluyo hic duymadim oyle bisey . Eger oyleyse nolur dua et virus illetinden kurtulalim digerlerini hallederiz bi sekilde. Allah yardimcin olsun
0 oy
(631 puan) tarafından
Hayirli dogumlarin olsun insallah... lutfen bana dua eder misin bende hakileyim ve bebegik idraririni yapamiyor yasayayip yasamayacagi belli degil lutfen bebegim icin dua eder misin saglikli bi sekilde dogsun lutfeeen 
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Saglikla kucagina al insallah
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Oğlum için dua edermisin kusmasin yemek yesin
0 oy
(5,333 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, annem korona tedavisi görüyor onun için dua eder misin:'(

0 oy
(3,283 puan) tarafından
Hayırlısıyla doğur inşallah canım sağ sağlim kucağına al yavrunu darısı da bana da inşallah   normal  mi olcak canım
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Hayırlısı ile kolay bir doğum olsun sağlıkla gelsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 918 göst.
13 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yargıç. (2,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 635 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 345 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
25 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nudem (145 puan) tarafından soruldu

408,505 soru

12,274,395 cevap

37,691 kullanıcı

Kategoriler

...