0 oy
947 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar mrb sizinle bişey paylslmsk istiyorum yeni doğum yaptım henüz bir ay oldu bir kızım vardı çok şükür bir tane daha oldu ilk kızım 3. 5 yaşında haliyle onu çok ama çok seviyoruz her dediğini yaptık şimdiye kadar yapıyoruz da özellikle babası çk üstüne düştü her istediğini alır yapmsaya çalışır bebekliğinden bu yana kolik bir bebekti o zaten ilk göz ağrımız tabii ama küçük kızımı nedense babası ilk kızımın üzerine düşüp sevdi öptüğü kadar ilgilenmiyor buda beni çok üzüyor içten içe acaba ayrımcılık mı yapar diyorum onu kucağından indirmezdi bebekken bunu almıyor çok gerekmeyince tabii o zmn ki şartlar da değişti çalışmıyordu o zamsn sürekli evdeydi çok yardım etmiştir kızım kolikti o zmnlar çünkü bunda çok şükür bi problem yok ama bunu öyle bazen öpüp geçiyor bakıyor öyke yani böyle bi durum yaşayan varmı sorduğum da da büyük kızım için kıskanmasın diye yakşaşmıyorum diyor n bilim aslında bazen düşünüyorum erkrk olsaydıda tam tersi mi olurdu çünkü erkrk olsun istiyorduk kızımız olduğu için ama çok şükür olmamış 

18 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Büyük şuan sevgiye ilgiye karsi tepki veriyor ama diğeri daha çok minicik ya ondandır annesi :)
(402 puan) tarafından
İnşallah içim rahatladı
(3,097 puan) tarafından
Aynen katılıyorum sana. Küçük olanda biraz büyüsün tepkiler vermeye başlasın 3 ü birlikde oyunlar oynarlar.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende büyük kızın kıskanmasın diye fazla ilgi göstermeme çaalışıyor olabilir 
0 oy
(907 puan) tarafından
Bizim evin gündemindede bu vardı 3 önceye kadar büyük kızı 2 yaşında küçük daha 1 aylık ona diyordum ki sevmiyorsun ilgilenmiyorsun daha çok seviyorsun onunla daha çok ilgileniyorsun ama 3 gün önce kızımı doktora götürdük 1 aylık olanı böbreklerinde sorun çıktı İşte o an eşimin gözlerinin dolduğunu gördüm doktorun yanında ağlayacaktı neredeyse anladım ki ayrımcılık yapmıyor Sadece küçük olduğu için dokunmaya kıyamıyor üyük de zaten kendini son derece sevdiriyor İnsan evladı arasında ayrım yapamıyor canım kalbini ferah tut
0 oy
tarafından
2 buçuk yaşında kızım var 3 gün önce doğum yaptım benim eşimde asla ilgilenmez çünkü kızım kıskanacak diye çok korkuyor bence iyi yapıyo küçük olan şuan ilgiden anlamaz. Babası da aşırı düşkün kızıma bende öyleyim ama kızım biraz fazla fazla ilgili büyüdü aynı dediğin gibi her istediğini yaptık ama şuan aşırı zorlanıyorum bebeğe çok fazla temasta bulunuyor bazen kızıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. Ufak olanı da gizli gizli seviyorum ama zaten küçücük :) 
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Benim eşimde öyle en sonunda sordum o daha bişey den anlamıyor diğeri herşey den anlıyor bıdı bıdı konuşuyor haliyle onunla daha çok ilgileniyor 
(51,567 puan) tarafından
yerim ben onun bidi bidi cenesini gül yüzlüm ♥️❤️
(11,201 puan) tarafından
Kuzum ❤️teşekkür ederiz teyzesi ❤️❤️❤️
(51,567 puan) tarafından
senin kizinda tam yemelik ama ❤️❤️♥️❤️♥️
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Bence kıskanmasın ablasi diye yapmiyor olabilir bence büyük kızına kıyamıyor 
0 oy
(2,262 puan) tarafından

Banada anlattığın kadarıyla eşin çok düşünceli biri gibi geldi. 

Dediği dogru olabilir çünkü buyuk kizin artik ufak ufak her seyi anlayabiliyor. Küçüğü dünyadan habersiz bir minik. Büyük kızın kiskanmasin diye ona fazla ilgi göstermeyebilir. Yani ikinizde ufağa ilgi gösterirseniz o zaman büyük kızın kıskançlık yapabilir. 

Şimdilik sen küçükle babası da büyükle ilgilenerek vakit geçirsin ki ikiside ilgisiz kalmasın Annesi :)

Sağlıkla, sıhhatle büyütmeni nasip etsin Rabbim. ❤

0 oy
tarafından
Dogrusunu yapiyo aslında boyle bi durumda ebeveynlerin ikisi de yeni doganla ilgilenirlerse minnak kızınız biraz uzulebilir babasinin onunla ilgilenmesi daha güzel yenidogan donemi gectikten sonrada bol bol babaya birakip siz kizinizla ilgilenirsiniz dengelersiniz durumu suan haliyle minik brbekle daha cok ilgileniyosunuzdur siz babanin davranisi dogru bi bakıma canim cook takilma bence
0 oy
tarafından
Ayrim yapacagini sanmiyorum canm kiz cocuklari buyudukce daha cok sevdiriyo kendini ondandir
0 oy
(79 puan) tarafından
3 yqsindaki kiziniza ilgili davranmasi daha iyi suanda 2. Sini seviyo opuyo diyosunuz o minik daha cok sevgiden anlamaz bide daha cok size ihtiyaci var annesi ama ilk cicuk  sizede  babayada simdi yeni  bi kardes ev ortaminin havasi deyisik cocuk icin bi farklilik  bence esinin ilk cocuğunuza daha ilgili olması  benim fikrim suan icin daha iyi  ilgi ister istemez  annede azaliyo  bebrkle ilgilwbdigi icin baba hemen devrete girmis  iyide yapmis 
0 oy
(51,567 puan) tarafından
hayirli olsun bebegin canim. sanmiyorum daha az sevecegini ama o kucuk anlamiyor ona bakip geciyordur suan yaptığı büyük kizin cok iyi birşey ilgi azalmamis oluyor uzerinde 
0 oy
tarafından
Bence gayet normal şöyle ki bende 1 ay önce doğum yaptim büyük oglum iki buçuk yaşında. Ilgi sevgi bekliyor ve kardeşini kıskanıyor bu yüzden yenidoğani onun yanında sevmiyoruz. Zaten yenidoğan bebek meme ister uyku ister ilgi sevgi çok anlamaz ama büyük öyle değil. Yanlışlıkla sesli sevsek bile hemen bakıyorum büyük oglan bizi izliyor dikkat çekmeye çalışıyor. Esin doğru olanı yapıyor bence 
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Canım ikinciye hamileyim muhtemelen bende eşimde aynı olacağız kıskanmasın diye daha çok ilgileneceğiz gayet normal  
0 oy
tarafından
Sen ayrim yapabiliyor musun canım.  Oda baba canindan can kanindan kan nasil ayrim yapsın. Büyük kızın üzülmesin diye yapıyordur. 
(402 puan) tarafından
Ben babaların bir anne gibi Olabileceğinş sanmıyorum ondan
0 oy
tarafından
Büyüğü kıskanmasın diye yapıyordur canım at o düşünceleri kafandan
0 oy
(796 puan) tarafından
Benimde eşim bebeğim doğduğunda aynı senin esin gibiydi ikizlerini daha çok severdi küçüğünü prk sevmezdi ama şimdi küçüğü büyüdü şirinlik filan yapiyo çok sever hep kucağında oynar
0 oy
(236 puan) tarafından
Canım eşinin dediği gibidir ufak olanı tabiki sever evlat sevilmez mi cennet kokusu onlar Cennet. Büyük kuzinda henüz küçük bir anda ilgi ve sevgi dağılması olursa yıpranır hircinlasir eşinde muhtemelen bunun farkında o yüzden çok yanasmiyordir :) ama zamanla ablası da alışınca onun yanında da rahat ca ilgilenir emin ol üzme kendini :) 
0 oy
tarafından
Kuzum bence eğer dediğin gibi yaprsa kardeş kıskançlığı olur 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 242 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Meryemmozer (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 296 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kader hamza (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 762 göst.
25 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu

409,824 soru

12,321,486 cevap

38,967 kullanıcı

Kategoriler

...