Kuzularım geçen hafta sonu kocamla ilgili yazmıştım. Bu akşam yine birbirimize girdik. Çenemi sıktı tekrar bebeğime küfretti. Ve bizim evliliğimizin bittiğini ya düzelmesi gerektiğini yada gerekeni yapmamız gerektigini söyledi. Çok yoruldum yuva yikilmasin diyorum ama tık yok. Annesini aradı bu akşam bebeğim kabız çözüm için aradı sözde bana demedigini bırakmadılar saolsunlar. Ağzını açıpta bişey demedi *****. Bebeğime çorba iciremiyorum. Ama makarna olsun bulgur pilavı normal pilav olsun yiyor et yiyor. Söylesene diye bağırdım bende en sonunda kendini yırtıyor Asel yediremiyorum die küfretti nie sesimi yükselttim die geldi babasının yanında çenemi sıktı sen kimsin falan dedi. Olmuyor yani ilerlemiyor artık. Bitti içimde ona karşı olan sevgi ilgi saygı. Annemle tekrar konuşacağım pazartesi çıkıp gidicem burdan artık yeter.
Yuva yıkmak hiç kolay değil bazen olmayınca olmuyor ama bugün zorluğunun ne demek olduğunu iliklerime kadar hissettim bazen bende diyorum ama demek kolaymış sadece bugün eşimin yengesi evi terk etti 4 çocuğu ile babasının evine döndü ailecek perişan olduk çocuklar kötü biz kötü inan bisküvi yerken bile aklıma geldiler demek kolay da yıkmak çok zor
1,492,408 soru
24,385,541 cevap
348,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın