0 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Kızlar bişey sormam danismam gerek avukat olan bilgisi olan yardımcı olabilirmi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşim hukuk mezunu avukatlık bilgisi var hayırdır ne okdu 
(17 puan) tarafından
Ya dün akşam benim komşum var en üstte biz en alt kattayiz onlara yemeğe gittik orta katta da eserli bı kadın var yaşlı daha önce münasebet yaşadı esimle daha sonra benle sürekli üstümüzde ses Yaptığı için tartsiktik alttan aldık ama dün gece yemekten sonra sohbet ettik balkonda işte komşularla bu çıktı bize sessiz olun saat kaç terbiyesizler deid bizde zaten sesszisiz dedik komşum 7 aylık bebeği var uyuyor ne kadar sesli olabilirzki muhataba almadık bu sefer bize şerefsizler dedi bağırma çağırma falan ben girdim araya sen bütün sene üstümde ses ederken biz sana bişe dedikmi yatamadik sayende hamile halimle dedim buda sen alttakimisin usttekimi dedi alttaki dedim he öyle mi dedi ben sakatim yaptı bende ne sakatı ya  sakat insan bu kadar sesmi çıkarır dedim eşim işte girdi abla rahatsız oluyoruz hiç sakata benzmeiyon dedi eşime erkeksen gel ulan aşağı dedi erkekligine laf etti sonra bende evine giren çıkan belli değil bigun erkek horlamasi birgün karı sesi ne *** yediğin belli dedim bana kalktı ****** sensin kocan gidince eve erkek aliyon dedi tuttu iftira attı orda deliridm bende küfür ettim ona karşılıklı sonra beni tehdit etti bundan sonra gorceeksin dedi  sonra polisi aradı polis geldi sadece benden şikayetci olmuş komsumdan ve eşimden değil ifademi aldılar komsularimda sahit oldu karı koca benim esimde şikayetçi oldu aynı şekilde benim ifademin aynısını onlarada yazdı hepimiz bir aynı ifade verelim diye o kadininda ablası yanindaydi o şahitlik yapmış kadın ifadesinde ben küfür etmedim sadece o bana etmiş demis ama polis dedi 4 5 bin TL para cezası gelebilir dedi
tarafından
Evet cnku iki taraflı haneye küfür etmissiniz nefsi müdafaa bizim hukukta geçmiyor malesef bnde onu dicektim sonunu okumadan kesin para cezası gelir diye ki öyle çarpıtılmış
Böyle konular da mecbur ödenecek odemezsen devlet her şekil başka yerden karışımına çıkarır
(17 puan) tarafından
Peki durumumuz yoksa vs ne olacak oda bana etti sonuçta tek benmi odicem veya taksit imkanı olurmu
tarafından
Taksit imkanı olur ama uzatmayin cnku farklı yerlere gider
Eşim şuan gardiyanlık yapıyor cezaevinde bundan dolayı hapis yatan bile var
(17 puan) tarafından
Şey dedi bide uzlaştırıcı gönderirler size dedi büyük ihtimal ama o kadının uzlascagini hiç sanmam uzlasmazsa ikimizde paramı oducez
tarafından
Araştırın e devlleten takip edin yıllar sonra önünüze çıkar daha büyük bir para odemeyin
(17 puan) tarafından
Tamam canım saol umarım hapislik olmam bebeğim olcak Allah'ım böyle insanları bildiğin gibi yap uzak tut bizden
tarafından
O tarz şeyler de laf dalaşına girmeden geren yerleri arayacaksın onlar yapacak işlemi o kdr
Takip edin sirkeli bak başınıza daha büyük şeyler çıkar
Mesela bizim wifi vardı eşimin onu kapattık iptal ettik 5 yıl sonra kampımıza mahmeke kararı geldi
Neden ?? İp adresimizden siyasal içerikli sahte fake açıp paylaşım olmuş
Ama hesap adınıza değil ve Giresun da yapilmis ama ip adresi bizim olduğu için 20 bin TL para cezası geldi odemedik eşim avukat tuttu iyice araştırıldı vs kimin yaptığı ortaya çıktı siber suçlar da dosyayı öne aldı inceledi eşimin suçsuz olduğu ortaya çıktı eğer para cezasını odemeseydi ki ödemedi suçsuz olduğu için ve hapis cezası da vardı
Dosya kapandı ama devletin napcgi belli olmaz bak üstünden 5 yil geçmiş 500 TL ödenmemiş para geldi halbuki ödenmiş meğer telefon interneti kullanilmis
Yani demem o ki takip altına alin
(17 puan) tarafından
Çok saçma şeyler ya devletinde işi yok nelerle uğraşıyor onca sapik tacizci dışarda cirit atıyor ah ah ne günlere kaldık
tarafından
Dışarda cirit atmıyor malesef çoğu içerde eşim gece gündüz onlarla uğraşıyor malesef her gün mahkum gelip gidiyor
(17 puan) tarafından
Yok ya bizim burda kadını dövdüler geçen hemde öyle böyle değil kocası dövdü salınmış
tarafından
Şikayetini geri almışsa salar mecbur
tarafından
malesef gelir ama egerki o sikayetinden vazgecerse olay kamu davasi olur oda daha once suc islemediyseniz hukmun aciklanmasina birakir 5 yil boyunca baska bir suc islerseniz veya ayni sucu tekrar islerseniz ceza alirsiniz
(639 puan) tarafından
Merakimdan soruyorum kusuruma bakma :) esin hukuk mezunuyken neden gardiyanlik yapiyor. Yani staj yapsa avukatlik yapar daha rahat olursunuz diye düşünüyorum maddi manevi... tabiki cevap vermek zorunda da degilsin. Kuru merak  :)
tarafından
Avukatlık ona zor geldi kendi seçimi canım. Ve din olarak da hukuk okuduguna pişman oldu cnku yeri geliyor yalan söylüyorsun bile bile bunu göz önünde bulundurarak çalışmak istemedi ayrıca haram para almış olckti canım. Evladımız var sonuçta onun bogazindan geçmemesi lazm bu yüzden yapmak istemedi çevrem çok baskı etti o kdr okudun vs ama ikna olmadı gece yıl KPSS ye girip başvuru yaptı gardiyanliga mülakat vs derken işe alındı canım 7 8 aydır çalışıyor
(639 puan) tarafından
Anladim canim. Kendi tercih etmis sonucta demek ki böyle daha mutlu olacak
tarafından
İşinden memnun. Avukat olsaydı her gün olay bilmem ne onunda kafası kaldırmaz biliyorm. Yeri gelecek yalan konuscksn savuncsksin vs daha veballi bir iş
Şimdi cezaevinde PKK deas bilmem neler var onlarla uğraşıyor stresini atıyor :)
(639 puan) tarafından
Bilemiyorum stres mi atar stresi mi artar ;) insallah huzurla calisir
tarafından
Hahahhaa kız stresi artıyor tabi :) eve gelince burda garyanlik yapma diyorm :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
bu arada suan alacaginiz ceza en fazla 200 tl oda kabahatler kanundan yazildiysa karakolda imza attiniz mi orda kesiliyor 
tarafından
hic bisey olmaz kamu davasina donusur hükmün aciklanmasina kalir dedigim gibi zaten ortada oyle ceza gelecek bir durum yok korkma boyle basit seylerden ceza gelecek olsaydi zaten kimse korkudan bisey yapmazdi hukuk sistemi adam öldurene bile iyi hal indirimi şu bu derken 25 yil verip gonderiyor :()
tarafından
karakolda almazlar zaten orda ceza yazilir kabahatler kanuna gore oda en son 75 ti bildigim suan en fazla 200 falan olmustur
(17 puan) tarafından
Polis 4 5 bin TL ceza gelir dedi ama
tarafından
gelmez neye gore gelir dedi sana anlattigina gore ortada gelecek bisey yok her soz münakaşasi yapan tazminat davasi aciyor onlar bile alamiyor sadece sana mahkeme kagidi gelecek cunki sikayetci olmusunuz birbirinizden mutlaka bir mahkemeye katilma zorunlugunuz var gitmezsen polis zoruyla goturulursun orda da zaten 2 tarafi saniklari ve sahitleri dinler sana diyecegi en fazla para cezasi dedi farzet daha once bir suc kaydin olmadigi icin hukmun aciklamasi der ertelemeye birakir dosyayi 5 yil icinde bor vukaat islemedigin surece oda  zaman asimana girer kabahatler kanundan yazsaydi karakolda verirdi eline 15 gun icinde yatirirdin onuda oda dedigim gibi en fazla 200
(17 puan) tarafından
Tamamm canım saolasin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 219 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 536 göst.
26 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde bedriye (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ha22 (4 puan) tarafından soruldu