Ya dün akşam benim komşum var en üstte biz en alt kattayiz onlara yemeğe gittik orta katta da eserli bı kadın var yaşlı daha önce münasebet yaşadı esimle daha sonra benle sürekli üstümüzde ses Yaptığı için tartsiktik alttan aldık ama dün gece yemekten sonra sohbet ettik balkonda işte komşularla bu çıktı bize sessiz olun saat kaç terbiyesizler deid bizde zaten sesszisiz dedik komşum 7 aylık bebeği var uyuyor ne kadar sesli olabilirzki muhataba almadık bu sefer bize şerefsizler dedi bağırma çağırma falan ben girdim araya sen bütün sene üstümde ses ederken biz sana bişe dedikmi yatamadik sayende hamile halimle dedim buda sen alttakimisin usttekimi dedi alttaki dedim he öyle mi dedi ben sakatim yaptı bende ne sakatı ya sakat insan bu kadar sesmi çıkarır dedim eşim işte girdi abla rahatsız oluyoruz hiç sakata benzmeiyon dedi eşime erkeksen gel ulan aşağı dedi erkekligine laf etti sonra bende evine giren çıkan belli değil bigun erkek horlamasi birgün karı sesi ne *** yediğin belli dedim bana kalktı ****** sensin kocan gidince eve erkek aliyon dedi tuttu iftira attı orda deliridm bende küfür ettim ona karşılıklı sonra beni tehdit etti bundan sonra gorceeksin dedi sonra polisi aradı polis geldi sadece benden şikayetci olmuş komsumdan ve eşimden değil ifademi aldılar komsularimda sahit oldu karı koca benim esimde şikayetçi oldu aynı şekilde benim ifademin aynısını onlarada yazdı hepimiz bir aynı ifade verelim diye o kadininda ablası yanindaydi o şahitlik yapmış kadın ifadesinde ben küfür etmedim sadece o bana etmiş demis ama polis dedi 4 5 bin TL para cezası gelebilir dedi