Eşimle cok sorunlarımız var. Bana cok baskı yapıyo pıskolojk olarak. bı tartısmak yasadgmzda sürekli haklıyım haklıyım dıye arkamda dolasıyo haklısın dıyorm hayır öle deme konuscaz dıyo konusyorz olup olmıcak bı laf kullanıyor kavga edıyorz sureklı böle nolur sus haklısın ben haksızm demem ragmen susmuyo.artk Allahm nolur susun dıye yorganın, altna gırıp alıyorm gelıyo basıma oturup ama sen sunu, dedn falan hıc susmuyo. yalan dolan vs hersey var. Bıde cok gamsız. Dogalgazı babam alıyo marketi ı babam yapıyo kalk dıyorm babam para vercek al gel kalkmıcam dıyo adam ayagmza kadar getıryo parayı cinsellik yok gelip eve yatıyor kalkıyo ıse gıdyo ne aksam yemegı ne kahvaltı hıc bısı yapmıyo. Dısarda yiyıp gelıyo artk bıktım bı evin ıcınde kendı basıma hayat surdurmekten herseyımı herkese anlatıyor. Hep benden bı sikayetci bu yapamadığı seylerı ustunu bastırmak ıcın Piskolojm cok bozuldu madem babam bakcak bana cocugma sen neden varsn dedm aldm cocugumu geldm babamn evıne pıskologa gıdyorm bıtmıs durmdaym onun ıcın herseyi yaptm ailesiyle sorn yasadı bn konustm
Ortak işe girdi parasını alamadı gıttım kadn basıma ben konustm herseyı sen yap sen gel sen konus yıldm bıktım artk kımse anlamıyo benı babamdan baska. Annem ıckısı yok kumarı yok daha ne ıstyon dıyo ama cok yoruldm. Sureklı aglıyo sımdı herkese eve donsun dıye ama yıne babam bakcak bana yıne ben tek yalnız olcam dinmek ıstemıyorm artk ya neler neler var yaptıgı yapılabilecek herseyı yaptı bana ama herkes barıs dıyo ıstemıyorm dedkce zorluyolar. Cıkmaza gırdım ıyıce kıme nasıl anlatcam bılmıyom annem ben cektm sende cek kafasında. Cok cok az bı kısmından bahsettim sizce ortada evlilik, varmı omur boyu böle bı insan cekılır mı napcam nereye yazcam bılmıyorm