0 oy
670 göst.
Diğer kategorisinde (418 puan) tarafından

Kızlar evinizde eksik eşyanız varmı alamadığınız alacağınız benim evimin eşyaları hepsi sıfır şuanda konsol ve ayakkabılık eksik inşallah onuda tamamladığım zaman tamamlanacak :)

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu yıl yaptık evimizi 

Var eksiğimiz salonumun parkesi ve eşyası hepsi kalmış inşallah durumumuz düzelince yapacaz
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan) tarafından

Cokkk ama kiradayiz nasip olursa ev alalim öyle almayı düşünüyorum :)

0 oy
(4,697 puan) tarafından
Çok var ama bu evimde rutubet olduğu için almak istemiyorum yazın tasinirsak yeni eve almak istiyorum
0 oy
(10,513 puan) tarafından
Ben yeni taşındım 

Bütün evin halılarını almam lazım diger evdeki halıların bu eve küçük geldi mutfağa masa almam lazım çocuk odasında dolabı yaptıracağız bakalım şu cironadan çıkamıyoruz

Bunların dışında eşyalarımı çok seviyorum yatak idamida yeni aldim
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Çok var canım  2 senelik evliyim zamanla alırım dedim alamadım sehpam bile yok düşün 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
hiç bir eksiğim yok Allah'a şükür ama bir tane daha günlük kullanmaya yemek takımı almak istiyorum bu ara o kadar çok tabak kırıldı ki evde benim sakarlığım yüzünden
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Kiradayiz ama yinede herseyi aldm diyeblrm bitek yemek masasi yok onuda iyiki almamış diyorum yer sofrasi bin basarr
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Yok çok şükür Rabbim herkesin gönlüne göre versin 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yok  b3mim eşyalar  da sıfır  3 yil oldu  ewleneli daha keşke  orta  sehpa almasaydim diyorum  bana  göre  eşyalar  tam fazlalık  var 4 5 yılda  bir  tasinacagim  için  eşyalar  fazla  bile 
0 oy
(441 puan) tarafından
Eksiğim yok çok şükür. Çoğunu yeniledim zaten taşınma aşamasında. Bi kaç bisey kaldı yenilemek istediğim. O da zamanla. Hepsi aynı anda olmuyor 
0 oy
tarafından
Hepsi tamam sukur
0 oy
(922 puan) tarafından
Herseyim tam şükür:-)
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Eksik bitmiyo ki canım bi fortmanto bide konsoluma ayna lazım bebişime dolap  bide oturduğum koltuk takımını değiştirmem lazım  kaba olarak bunlar lazım bana alırız inşallah..
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Yok çok şükür her şeyim tam...
0 oy
tarafından
Bitane fortmanto alcam ayakkabilik cnm bi o kaldi 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Aspiratör vee Blender Setim yookkk sanki çok pahalilar da bir türlü alamiyoruz :D 
0 oy
tarafından
Çok eksik var valla ama alamıyorum inşallah ilerde kendi evim olur Allahın izniyle herşeyi de alırım hep bu ümitle yaşıyorum ☺️ ama 2 küçük tencere ve 1 çaydanlık şart şuan (^o^)
0 oy
tarafından
Benim bebiş olacak ona eşya alacam bı de Yorgan yastık battaniye falan koyacak yatakligim Yok
0 oy
tarafından
Bulaşık makine

İlgili sorular

0 oy
60 cevap 1,004 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 331 göst.
26 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hafize12345. (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 298 göst.
0 oy
21 cevap 516 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu

406,451 soru

12,188,251 cevap

36,701 kullanıcı

...