0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 4 haftadir bizleydi annemde bizde tabi gitti sonunda anneannem annemlede kavga ettik oda gitti esim aradi simdi anneanneme gel dedi oda naz yaoti gelemem araba yok diye oda ben bulurum araba dedi anneannemde tamam haber veririm gelecegim zaman dedi beni ariyo maasi aldimi kocan diye maasi alinca gelecej yani maasini alamadi kac gundur kira elektrik duruyo bende almadi dedim once anneme sormus annem almadilar demis inanmamis bana sordu almadi dedim banada pek inanmadi ne yiyonuz fekan diye sordu haftaya gelcemde arkadasina yol parasi versin onun icin soruyom brnde kocana vercem dedi. Direk getiren adama versin esimin maasini niye soruyoki bende iyi tamam dedim annemi aradim haftaya gelecekmis daha yeni gitti evimin tadini cikartiyim bi geliyo herseye konusuyo benim sinirlerimi bozuyo dedim. Gelmesinde sorun yok ama gercektenherseye karisiyo yasli ve para harcamamak için geliyo bize bizde asgari ucretle geciniyoruz daha dogrusu gecibemiyoruz ev kira onlar gelince daha cok gidiyo mutfak masrafina herseyi dusunmez zorundayim artik esim yetiremiyo oda farketti onlar gidince ne iyi oldu diyo bende anneme dedim daha yeni gitti soylede dursun biraz virus var otursun evinde diye masraf yapmamak icin kaliyo bizde birsurude parasi var bankada maasini felan cekmiyo biriktiriyo sinir oluyorum artik iyice sanki bizde cok para var 3 kizi bir oglu var sadece bana geliyor skldm artik

6 Cevaplar

+3 oy
(14,319 puan) tarafından
Gitmişler daha esin neden çağırıyor rahatlik mı batıyor anlamadım ki 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla anam değil birşey değil iyi sabır var koyarım kapı önüne büyüyuz diye herşeyi yapıcaz sanıyorlar.  
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Sorun eşinde bence gitmisken aramamasi lazım ha büyüktür tabi gelsin ama az çok okuduğum kadarı ile gelmemesi daha iyi ondan eşinle halletmen cagirmamasi lazım 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Niye sizde kalıyor ki
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Eşinin amacı ne anlamadım. Hem gitmişken geri çağırıyor. Hemde gittiklerinde iyi oldu diyor. Ayrıca anne baba bile olsa hastalık yada mecburiyet dışında uzun süreli ve sık sık olan misafirliklere karşıyım. Her ailenin kendine göre düzeni vardır. 
0 oy
(475 puan) tarafından
Gitmisken niye cagiriyorsunuz ki 

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 1,874 göst.
0 oy
6 cevap 362 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 942 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu