0 oy
913 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam 38 haftalık hamileyim ve eşim beni aldatıyo ispat edince de inkar ediyo yok eleman bulma şirketinde çalışan bi sekreter mecbur telefon görüşmesi yapıyorum diyor. Ne yapmalıyım sağlıklı karar veremiyorum.

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Allah boyle erkeklerin topunun belasını  versin adi köpekler 
(1 puan) tarafından
Ne yapcm bilemiyorum
tarafından
Valla kelin ilacı olsa başına sürer diyorum başka da bisey diyecek akıl kalmadı bende
-Reklam-
+2 oy
(7,137 puan) tarafından
Yaa ksb amaa gercekten allah boyle eslerin belasini versin madem mayan bozuk madem gozun disarda 1 kisi ile yetinemiyosun ne demeye evlenip babasinin evinde gul gibi yasayan kizin hayatini karartiyosun
(1 puan) tarafından
Henüz 26 yasndaym ve auan 2. Cocuguma hamileym keske bse ciksa da aldatmams olsa diye dua ediyorum kafayi yemek uzereyim
+1 oy
(48 puan) tarafından
Canım malesef ben yapacak birşey bulamadım sanada diyeyim benimkide aldatiyor ben biktim o bikmadi kendi haline biraktim sadece bebeklerimle ilgileniyorum esimle yuz yuzude gelmiyirum telefonlarinq cevap bile vermiyorum oh olsun  onu evin icinde gormezden geliyorum 
+1 oy
(1,865 puan) tarafından
Tiksiniyorum bu aldatan erkeklerden. Kadin namus bekcisi, erkekse namussuzlukta onde giden oluyor. Canim ailenden veya esinin ailesi seni destekliyorsa bu durumu ifsa et belki utanir. Bunun disinda ceza uygula. Parasal birsey olabilir, sosyal medya hesaplarini sil vs. Bunun disinda onemli olan senin kalbini kirmis tepkini koy. Yani yaptiginin siradan bir hata olmadigini gorsun. Birde dogum yapacaksin uzuldum.
+1 oy
tarafından

Nasil ispat ettin konsumalarina mi şahit oldun  ne diyimki utanmazlar bide karılarının yüzüne nasıl bakıyorlar acaba :ermm:

0 oy
tarafından
İspat edince nasıl inkar ediyor ki aklım almıyor 
0 oy
tarafından
Biz ne desek bos. Sen ne yapmayi dusunuyorsyn icinden ne geciyor canm 
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Namusu kadina ait bi kavram olarak görüyorlar ama erkekler kadinlardan daha cok namussuzluk yapiyor. Keske sana layık bi adam olabilse. Biz ne desek bos canım dile kolay gelir Allah yardimcin olsun
0 oy
tarafından
Hic kafana takmiyorsun yan gelip yatip keyfine bakiyorsun simdilik kenara cekil sadece dogumu dusun hayirlisiyla yavrun dogsun insallah oda kotu huylarini birakir insallah birakmak care degil is onu pisman edip surundurmek ama once saglam delil toplamaya bak elindeki kozlarin kuvvetli olsun 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 641 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Yorgunanneeee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 835 göst.
0 oy
0 cevap 363 göst.
0 oy
11 cevap 802 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu

409,059 soru