0 oy
804 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (424 puan) tarafından
Ben  hamileydim eşimin canı kek istemiş ben yapicaktim ben yapicam dedi tmm dedim malzemeleri saydım fırını ayarladım tarif ettim şeker yerine tuz koymuş hamuru tepsiye dökucekken ver bı tadına bakiyim dedim o an fark ettim bakmaz olaydım  :D tabi çöpe gitti yenisini yaptık 

30 Cevaplar

0 oy
(13,628 puan) tarafından

Evet yaptı çok da güzel yapar :)

(424 puan) tarafından
Oh ne güzel :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan mutfakta yemek yapıyor bende onu bekliyorum kek nasip olmadı ben çok severim doğumdan çıkınca sen kalk yürü ben sana kek yapacam demişti sezeryan olmuştum daha yapacak vakit yok :)
(424 puan) tarafından
Benimki de salata yapiyo şuan :)) Allah başımızdan eksik etmesin
0 oy
(227 puan) tarafından
Eşim sofradaki tuzu bile yerinden kaldırmaz geçen çay koydum çay içtik o arada kızımız agladı bende geldim salladım kızımı uyuttum mesaj attım ben yatıyorum çok yorgunum diye geldi yattı yanıma uyuduk sabah işe gidecek kalktım ondan önce ına kahvaltı hazırlamaya baktım ki dün koyduğum çay öylece ortada dahi bardakların yeri bule değişmemiş ;/
(424 puan) tarafından
Öyle alışmış canim anneden görmeyince yapmiyolar inanki ben bekarken erkek kardeşime sofra bezini topla demiştim sadece annem neler yaptı erkek iş mi yaparmış otur oğlum sen ben yaparım sen yapmazsan yapma fln şimdi bin pişman ben evlendim oğlu kaldı yanında hiç biseye yardım etmiyo diyo :)
(227 puan) tarafından
Aynen kuzum ya annesinden öyle alışmış evin kırığını falan yapar eletrikli ev aletlerinin hapsinlen anlar yapar her türlü tesisat yapar ama bi tane çöpü yerinden kaldırmaz kaldıramaz değul kaldırmaz bişey dediğim de bana diyo ki o kadın işi ben sana süpürgeyi tamir et diyo muyumm der ;/
(424 puan) tarafından
Aynen öyle yetisince kadın işi oluyo halbuki yok öyle bişey benimki de tamirattan anlamaz genelde yapabildiğimi ben yaparım :)
0 oy
(598 puan) tarafından
Hiç anlamaz bile :D
(424 puan) tarafından
En küçük benim eşim kaynanamın kızı yok yazları köye gidiyolar eşim hep tek kalmış o yüzden alışkın çoğu şeye  şimdi salatayı yapiyo ben bebisi sallıyorum :)
(598 puan) tarafından
Benimde kaynanamın kızı yok kaynanamda zor yapar yani keki
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kek yapmdı hiç ama bi kre rahatszdım Yumurta kırmşlığı var :) 
(424 puan) tarafından
Ooo en sevdiğim kabukludur kesin :Dd
(4,100 puan) tarafından
Yok hakkını yemiyim şmdi bnden güzl yapr yumrtayı
0 oy
(52,677 puan) tarafından
doğuma gjttigim gun birlikte tatlı yapmistik
(424 puan) tarafından
Anısı var ne güzel ;)
(52,677 puan) tarafından
hemde ne ani tutturdu canim hashasli tatli istiyor diye malzeme yok dedim gittik markete aldik eve geldik şerbetini kekini yaptik kremsantisini soğusun dokup yicez beklerken suyum geldi hastaneye gittik hastanede hep tatli kaldi bisey olur mu bozulur mu yiyemedik dedi durdu ☺️☺️☺️
(424 puan) tarafından
Tüh keşke yeyebilseydiniz hep akılda kalır o :D
(52,677 puan) tarafından
yedik yedik yeni serbet kaynatip doktu kaynanam ☺️
0 oy
tarafından

Kahve, çay, menemen,patates kizartmasi,milkshake, kahvaltı hazırladı ama bi kek yapmadı sağolsun can eşim :D<3 he evi toplamama yardım da eder 

(424 puan) tarafından
Maşallah canım yapmasa da olur:)
0 oy
(5,135 puan) tarafından
Tek kaldığı zaman yapıyor 
(424 puan) tarafından
Mecburen oda desene :)
0 oy
(28 puan) tarafından

Bende hamile iken eşim bana yaş pasta yaptı sağolsun. Çok da güzel yapmıştı. <3

(424 puan) tarafından
Ne güzel :))