0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde (2,720 puan) tarafından
Kizlar nasıl yapıyosunuz tesekkurler 

21 Cevaplar

+1 oy
(878 puan) tarafından
Kıymalı yap canım çok güzel oluyir bugün ben öyle yapacam 
(878 puan) tarafından
Canım kıymayı ayri pişir güzelce bı domates rendele baharatlarını at makarnayida llhasla ikisini birleştir çok güzel oluyir
(2,720 puan) tarafından
Saol canm bugun onu yapiyim
(878 puan) tarafından
Yap canım afiyet olsun şimdiden
(2,720 puan) tarafından
Sizede saol kuzum
(70 puan) tarafından
Kiymaya fesleğen varsa bide onu at efsane ommh
-Reklam-
0 oy
(51,965 puan) tarafından
salcali yemiyo benim kizcem tereyağını eritip makarnayı koyuyorum sonra sicak su ekliyorum cekene kadar pisiyo oyle seviyo bende.ona alistim artik
(51,965 puan) tarafından
oyle canim napalim un corbasi tarhana mercimek yiyo sadece mercimekte gaz yapiyo ☺️ senin kuzucuk napıyor ❤️
(10,460 puan) tarafından
Daha gaz skıntsı çekiyor musubz zor ya.. napsn o da 15aylık oldu buyuyorlar işte bi şekilde ☺❤
(51,965 puan) tarafından
27aylik mercimek corbasi icsin o gece uyku yok ve su bir iki haftadir hep gaz sancisi cekiyo dün gece uyanmis anne kalk kurtar diyo aldim yanimiza masaj yaptim sonra rahatladi uyudu
(10,460 puan) tarafından
Oyy kıyamam yaa.. nie hâlâ duzelmedi acaba :(
(51,965 puan) tarafından
ne bileyim ya fenalik geldi bu gazdan uykusunu boluyo kuzumu kivrandiriyo
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Salçalı, yoğurtlu, domates soslu, kıymalı, sade :) 
(2,720 puan) tarafından
Kiymali yapmadm hic
0 oy
tarafından

Bazen sosisli yapıyorum bazende yeşil biber domatesli ama en lezzetliside kıymalı olanı

Kıymalı olanı 

1. Bir tavaya, zeytinyağını koyup, ısıtın. ...
  2. Sarımsak aromalı yağa minik minik yemeklik doğradığınız soğan ve biberi ekleyin. ...
  3. Kıymayı ekleyin ve 4-5 dk. daha karıştırarak kavurun.
  4. Kıyma pişince, salçaları ekleyin ve 1 dk. kadar daha kavurun.
(2,720 puan) tarafından
Saol canmm
tarafından
Rica ederim tatlım bende böyle yapıyorum çok güzel oluyo
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Kremalı mantarlı

Domatesli sarımsaklı biberli

Kıymalı

Tavuklu

Yogurtlu
0 oy
(1,006 puan) tarafından
sucuklu guzel oluyor
0 oy
tarafından
Sucuklu tavuklu soğan domatesli :))) 
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Ben makarnayı yağda kavuruyorum rengi değişene kadar şu koyuyorum ama çok değil tuz bulyon kapağı kapatıyorum o pişiyor böyle yaparım sade koymalı yaparım patatesli yaparım soğanlı biberli falan sarımsaklı yoğurtla çok güzel oluyor öyle 
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Köri soslu makarna yapabilirsin mükemmel oluyor
(2,720 puan) tarafından
Kiz oda geldi aklima körili tavuk yaptmda makarna hic yapmadjm bebeler yemezki onu danalar ama guzel olur
(1,150 puan) tarafından
Vallaha bende çok makarna çeşidi aradım ama bunlardan ibaret enginar mıydı ne onunla dene
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Sucuklu, peynirli, salcali, kiymali, tarhanali, tavuklu bile yapıyorum bazen
0 oy
tarafından
Kremalı tavuklu makarna yapiyorum içine brokoli falan var içind e harika oluyor 
0 oy
tarafından
Eşim tavuklu yapiyo varya parmaklarını yiyorum her yiyen bayılır.  Tavuklu soğanlı biberli salçalı makarna
0 oy
tarafından
Makarnayı hasla kevgirle tabağa al geniş tabağa üzerine yoğurt ve üzerine kıyma baharat salça azda kaynar su hepsini kavur yoğurtlu makarnanin üzerine dök al saja mantı enfes oluyor valla :)
0 oy
tarafından
Sebzeli

Tavuklu.

Kremalı.

Mısırlı.

Etli.
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bende soğan domates ve biberli yapıyorum çok seviyorum bı küçük sarimsakda katıyorum bazen
0 oy
(110 puan) tarafından
Kremalı tavuklu mantarlı soğan sarımsak biber de koyuyrm. Kıymalı da çok güzel oluyor 
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Diger arkadaslarinkini bende yapiorum ama ben degisik bir sekilde daha yapiorum margarin sivi yag makarnayi tencerede rengi biraz donunceye kadar sonra suyunu ekliorum icine birtane tavuk bulyon atiorum pilav gibi yapiom yani guzel oluor oylede ustune kiymali sos falanda apayri lezzeti oluor 
0 oy
(4,354 puan) tarafından
pilav pişirir gibi pişiriyorum...

Soğan  sarımsak  yağ  teryagı salça kıyma yesil biber kırmızi paprika biber ( minik minik doğrayıp)  bir de tuz bunlari kavuruyorum sonra makarnayi koyup bir iki daha ceviriyorum. Üstünü  gececek kadar kaynamis su  koyuyorum  1 dakika öyle  hızlı  kaynatıp  sonra suyunu iyice çekene  kadar en kısikta pişiriyorum vitamini de gitmemis oluyor tane tane leziz oluyor.
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Peynirlii makarna güzel oluyo :)
0 oy
(310 puan) tarafından
Refikanın kıymalı makarnası efsane oluyo eşim hep ondan istiyo

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 611 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ryaaygt (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 995 göst.
10 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,365 puan) tarafından soruldu

411,714 soru

12,394,296 cevap

44,039 kullanıcı

Kategoriler

...