Kızlar burada bazen öyle şeyler okuyorum ki eşi hakkında en ufak bir şeyde kötü konuşanlar nefret boyutuna gelenler. Allah korusun eşiniz size ihanet etmediği ve şiddet uygulamadığı sürece herşeyin bir çözümü vardır. Eşlerinizi sevin eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ayakları geri geri gitmesin iyiliği beklemeden yapın görün nasıl değişiyor. Hepimizde aynı sorunlar vardır hemen hemen ama kendi babamızın evine bir iki gün gittiğinizde bile evinizi özlüyorsunuz değil mi sizin rahatınız için elinden geleni yapsalar bile gözleriniz eşlerinizi arıyor. Size en ufak bir duygu beslemeseler ne evliliğe adım atarlardı ne de sizden evlat sahibi olurlardı unutmayın kimse dört dörtlük değil kötü huyları varsa bile siz iyi olun eşinizin elini hiç bırakmayın şefkatinizi esirgemeyin mutluluğu başka yerlerde aramasına fırsat verip boşluğa kendi ellerinizle itmeyin
Biz severek evlendik ve binlerce kez şükürler olsun onun için
Cok guzel seyler yazmissin cok dogru canım esimi cok ama cokk seviyorumm
ben eşimi veren rabbime kurban olurum iyiki onu benim kaderime yazmış iyiki benim eşim olmuş onu o kadar çok seviyorumki bazen o uyurken oturup seviyorum izin verse ayağının altını bile öperim o benim bu dünyadaki tek yuvam tek evim zor bir hamilelik geçiriyorum 6 ay yanimdaydı kaşık bile kaldırmama izin vermedi şimdi yanımda yok malesef asker olduğu için görevi çıktı her evde olan küçük şeyler bizde de oluyor tabiki küçük tartışmalar kırgınlıklar ama rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın bizimde rabbim nazarlardan korusun yuvamızı (AMİNNN)
1,493,548 soru
24,402,081 cevap
350,220 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın