38+3 de kontrole gittim. Nst de sancı çıkmadı, doktor ultrasondan bakti sonra alttan baktı. Açılma 3 -4 cm olmuş. O alttan bakarken bağırdım çünkü doğumdan çok korkuyordum. Doktor dedi ki kal, yatışını yapalım ben seni geceye doğurturum dedi. Ben korkuyorum yapamam dedim. Ya merve hanım gel takalım epidurali mis gibi yaparız korkma ben rahat doğum yaptırırım sana dedi. Eve gidelim, kalalım derken benim sancılar başladı. Yatış yaptık çünkü eve gitsek geri gelicez belli sancılar devam ediyor. Eşim hastane işlemlerini yaparken sancılarım arttı. Doğum haneye girerken ağlıyordum, yanima eşimi almadılar daha çok ağlamaya başladım. Çünkü çok korkuyorum ilk doğum berbat geçince.... hemşireler rahatlatmaya çalışıyor ama ben hala ağlıyorum. Bir lavaboya girip elimi yüzümü yıkadım. Dedim ki kaçış yok artık yüzdük kuyruğuna geldik korkunun da ecele faydası yok. Hazırlandım, bir yandan hemşirelerle konuşuyorum sağ olsunlar beni rahatlatmak için baya uğraştılar. Epidural takıldı o sancılar sinek ısırığına döndü resmen sancı acısı arttikca epidural yaptılar. Açıklık 8 oldu aldılar beni. Sonra doktorum geldi, bebeğin kendisini itmesi çok iyiydi ama açılmam yoktu, 10 cm kadar bekliyorlar çünkü. Ikindım falan, kesi atıcaklardı hissettim doktor anestezi istedi, bölgeselde yapabilirsiniz dedim. Neyse o ara anestezici geldi yaptı anesteziyi ben bayılmışım. Bir ayıldım ki doğum olmuş dikişi atmışlar kızı giydirmişler yaaa dedim ilk doğumun böyle olacağını bilseydim epidural yapardım. Himmet beye giderdim sonra odaya çıktık ikimiz de gayet iyiydik sadece anestezi olduğum için 2 saat yemek yemedim emzirmedim de. Onu da bol su içtim, kustum öyle attım. Çok şükür bende kızım da iyiyiz. Isim konusunda hala eşimle tartışıyoruz. O biraz canımı sıkıyor.