0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar günaydın size bişey danışmak istiyorum. Bir tartışma esnasında eşiniz birşeyi siz sormadan iki üç kere yapmadığını dile getirirse bunun yalan olduğunu yani yalan söylediğini düşünür müsünüz ? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok her halde düşünmem
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Yanii durduk yere 3 kere birşeyi tekrarlarsa vardır bişeyler diye geçer aklımdan
(6 puan) tarafından
Normalde böyle üstüne basan biri değildir bir wp sesli mesajda eve geldiğinde de iki kere falan ben sormadan tekrar etti dünden beri gözüme uyku girmiyo içim içimi yiyo resmen
0 oy
(163 puan) tarafından
Canım bazen bende söylediğimi unutup birkaç defa tekrarlıyorum ama önemsiz konular tabiki. Eşinin söylediği de önemsiz biseyse hiç takılma işten güçten unutmuştur belki söylediğini kendini yorma ama sizi etkileyen önemli bı konuysa seni inandırmak için garantiye almak istiyo olabilir eğer tekrarlarsa inanmadığını ima et bence
(6 puan) tarafından
Banada öyle gibi geldi canim yani suclulugunu bastırmak ister gibi olurda insan sormadan sürekli tekrar edersin ya onun gibiydi
0 oy
tarafından
Ben düşünmem çünkü eşimin huyudur sürekli tekrar eder beynine beynine sokar "D
(6 puan) tarafından
İşte onun hiç huyu değildir. Oyuzden biraz tuhafıma gitti yani ben ima ederim laf sokarsam falan anca öyle der oda bir kere der kapatır ama bu biraz piskolojik olarak kendini inandirma çabası ikna etme çabası gibiydi
tarafından
Sakince yaklaş bana yalan mı söylüyorsun deme ama ona getir işte hal ve hareketlerini takip et yalan konuşan insan gözlerini kaçırır kulağıyla burnuyla uğraşır yada mutlaka elini kolunu fütursuzca sallar lafı konuştuktan sonra mutlaka ortamı terk eder
0 oy
(12,275 puan) tarafından
Ben kötü düşünürüm yalan yok acaba birşey mi var ki ben sormadan bu söylemeye başladı diye düşünüyorum
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Bn bunu kafaya takıp dert etmek yerine kocama sorardım..sormadim halde israrla neden bunu soluyosun bisey mi var diye..kendinize dert ariyosunuz valla..sorun rahatlayin
0 oy
(649 puan) tarafından
Söyleme şeklinden anlarım ve söylerken bana mı bakıp söylüyor yoksa gözünü mü kaçırıyor ordan anlarım yalanı 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 187 göst.
14 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Pony (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
10 cevap 424 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 307 göst.

408,619 soru