Eltim kaynim iki cocuklari kaynanam kayinbiraderim esim ben bebegimiz ve en onemlisi 85 yasinda kaynanamin kaynanasi var insani en cok o yoruyor bi balkonumuz var beton ancak her gun gunde uc kez silerim bes dakka gecmez ayagini camur edip sildigim yere basar ..bu neki bide hep beddua eder dunyanin en kotu beddualari o insanda yinede karsilik vermem yasli deyip gecerim cayini yemegini aksatmam banyoduna bile yardim ederim sacina kina koyarim yinede iki dakka sonra beddua eder kayin biraderimde su onunde durur bardaga dokup icmez esine ve bana dokmemizi soyler eltimde aslinda iyi kotu desem yalan olur ..aslinda ben iyiyim oksa asla bir evde kalamazdik benegimi uyutuyorum cocuklarina bagiriyor bagirma uyanicak diyorum uyanirsa uyansin senin cocugun var diye ben bagirmuyacagimmi diyor yaninda iyide olsa bir b*k yemeyesin hemen kaynanamin avcunda .. esim ev dikti onlara benim altinlarima kadar satdi 25 bin $nparasi cikti patasiz kaldi ekmege bile para bulamadi sonunda ama ev pencereli kapili sadece henuz birseyi hazir degil ve kaynim geri kalanini bile halletmiyo esimden bekliyo 6 sene cocugumuz olmadi esim bankalara dusdu hem onlarin evi hemde kendi doktorumuz icin bir kurus yardim etmedi ..yazsam cok uzun olur o yuzden yarim kesiyorum ..ve bu kadar seyin uzerine ben akilsiza esim biz cikalim ayri eve dediginde hayir o eve eltim hayal kurdu dedim ve kendimi asla affetmiyecegim ..benim icin dort duvar olsun rahatlik olsun