Kızlar annem diyor ki birine cok severek bakarsan çocuk aynı ona benzer diyor ben ilk kızıma ölürüm aşığım çocuğa o zaman ikinci de onun kopyası mi olur :)
benim kizim ayni babasi fotokopi cekmis gibi. bana diyorlar cok mu sevdin hic mi aynaya bakmadin aazicik sanada benzeseydi diye:)
Ulltrasyon resmine bakilirsa babasina benziyor :D
Bende hep esime bakarim severek ve aşkla bakalım belki benzer bunu bende duymuştum:)
Benim 3 cocugumda babasina benziyor benden hic birsey almamışlar, dokuz ay karninda tasi 3 de babaya benzesin :) cocuklari anneye benzeyen kisilere cok özeniyorum )
Ben de duymuştum onu :) ben eşime ve yeğenime çok sevgi dolu bakıyorum yeğenim zaten benim küçüklüğümün aynısı bakalım bizim minnoş neye benziycek aşırı merak ediyoruz :)
Bizdede hamileyken en çok kime sinirlenir gıcık olursan öne benzer cocugun derler
Her gece eşim uyurken onu izliyorum oğlum da babası gibi olsun diye renkli ultrason da resmen aynısı :)
Esime cok baktim cok seviom da ama hep dua ettim ki ten rengi bna benzesin kasi gozu babasina benzesin diye :) sonuc bi tek agiz burun bna bnzio geri kalan hersey babanin kopyasi :) kaynanam sanki oglumun yeni dogmus halini yeniden aldim o kadar bnzio diyi :)
Bende duymjstum bunu vide sey duydum gim gicik olursan sinir olursan ona bnzer diye duydum :\
Ya imrendigine ya igrendigine derler
410,146 soru
12,332,678 cevap
39,284 kullanıcı