Doğum yaptığımda ailem yanıma gelemedi bebegim 2 aylık olunca ben gittim 4 aylık olunca döndüm .Hali ile bebek 2 ayda büyüdü mama içiyor anne sütü almadı her neyse biz geldik dedesi dedi ooo ne kadar da içirdiniz mamayı dedi ses etmedim sonra 3 hafta sonra falan yine bebegim biraz kustu diyorduk çok içiyor ondan halbuki içtiginde bişey yok normal cc de içiyor yine ses etmedim dünde eşim astronot tulum almış biz yokken küçük geldi olmadı bu kadar çabuk büyücegını tahmın etmedim dedi eşim dedesi yanımdan geçerken benim duyabilecegim şekilde sessizce çok içmiş mamayı dedi yine eşime de duyurmuyor bana duyuruyor.
Yanlış düşünmek istemiyorum ama çok içiyor diye laf soyluyor ayda 400 tlye yakın mama alıyoruz herhalde oglunu düşünüyor o da çok para diyor diye kayınvalideme kalsa 3 aylık ken cici bebe verin diyordu işte çok para gitmesin diye yanı para onlardan çıkmıyor kı hatta eşimin halası dedi ki benim maaşımdan her ay 1 kutu mama al destek olsun oğlana diye ama almıyorlar zaten gözüm yok almak zorunda değiller ama sanki kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi çok içiyor diye laf söylüyor halbuki kendi kızının çocukları hemen bi ağladığı zaman kayınbabam kendi yapıyor mamalarını ne bilim işte yanlışta anlamak istemiyorum ama biraz uzun oldu sanırım dolmuşum kusara bakmakyın