0 oy
443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,132 puan) tarafından
Doğum yaptığımda ailem yanıma gelemedi bebegim 2 aylık olunca ben gittim 4 aylık olunca döndüm .Hali ile bebek 2 ayda büyüdü mama içiyor anne sütü almadı her neyse biz geldik dedesi dedi ooo ne kadar da içirdiniz mamayı dedi ses etmedim sonra 3 hafta sonra falan yine bebegim biraz kustu diyorduk çok içiyor ondan halbuki içtiginde bişey yok normal cc de içiyor yine ses etmedim dünde eşim astronot tulum almış biz yokken küçük geldi olmadı bu kadar çabuk büyücegını tahmın etmedim dedi eşim dedesi yanımdan geçerken benim duyabilecegim şekilde sessizce  çok içmiş mamayı dedi yine eşime de duyurmuyor bana duyuruyor.

Yanlış düşünmek istemiyorum ama çok içiyor diye laf soyluyor ayda 400 tlye yakın mama alıyoruz herhalde oglunu düşünüyor o da çok para diyor diye kayınvalideme kalsa 3 aylık ken cici bebe verin diyordu işte çok para gitmesin diye yanı para onlardan çıkmıyor kı hatta eşimin halası dedi ki benim maaşımdan her ay 1 kutu mama al destek olsun oğlana diye ama almıyorlar zaten gözüm yok almak zorunda değiller ama sanki kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi çok içiyor diye laf söylüyor halbuki kendi kızının çocukları hemen bi ağladığı zaman kayınbabam kendi yapıyor mamalarını ne bilim işte yanlışta anlamak istemiyorum ama biraz uzun oldu sanırım dolmuşum kusara bakmakyın

10 Cevaplar

0 oy
(1,908 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kiz nasil insanlarmış bunlar insan torununun yediğini kıskanirmi cok paraymış lafa bak ac kalsin Ozaman para gidecek diye cocuk tövbe tövbe ne degisik insanlar var ya sanki kendileri aliyo
(5,132 puan) tarafından
Bende ona sinir oluyorum işte
(1,908 puan) tarafından
Sen söyle baba ne aynı şeyleri söyleyip.duruyosun senmi alıyosun mamasını.diye Kiz bi.sefer soyle.daha diyemezler
-Reklam-
+1 oy
(12,766 puan) tarafından
Sen sakince diyeceksin ki baba bak hep aynı şey diyorsun bu bebeğin ayına gore CC var çok icmiyo çocuk ayına göre gayet normal de 
(5,132 puan) tarafından
Söylicem canım bir daha derse o zaman da art niyetli söylediğni anlamış olucam
+1 oy
(1,929 puan) tarafından
Napalim yani sut veremiyorsan mecbur mama verecen nasil ki anne agladiginda meme veriyosa sende mama verecen yani benimkilerde bana diyordu surekli kaynanam pirinc unu ver diyordu kendi cebinden de oglunun cebinden de para cikmiyor halbuki devletten aldihim yardimla aliyordum bide
(5,132 puan) tarafından
Bunların hepsi böyle galiba çocuğun maması gözlerine batıyor
+1 oy
tarafından
Kayinpederin Ne anlıyor Bebek nekadar mama içer tövbe Estağfurullah bu adamların bilmisleri de hiç çekilmiyor ya. Ayda 400 birsey degil ben yeri geliyordu 600 ü geçiyordu mama parası. Diyordum az ucuzuna kaçayim eşim kızıyordu cocuk yesin boğazından mi kisacam en iyisini yiyecek diye. Boşver sen yaa çok yiyor dediği her dk hayır baba de güzel dille çok vermiyorum de açıklama yapma bi zaman sonra keser sesini 
(5,132 puan) tarafından
Onlar masraf oluyor diye söylüyor artık ben öyle anlamaya başladım
tarafından
Boşver takma milleti sende inadına de yesin yesinde büyüsün :)
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Benim kiizmm 1 hafta gelmeden mama bitiyordu içiyordu bende veriyodum  800 grm bile 1 hafta gelmeden bitiyordu kimsede ağını açmadı bu çocuk çok mama icio diye içecek tabikide  herşeyin bi zamanı var gelince  herşeyi yiyorlar zaten  şuan kiizm 13 aylık ve ben mama hala veriom  ama artik günde 2 defa veriom çünkü herseyden yiyor benim kizm emmedi 3 ay anca emdi  kilo alnı hiç yoktu zaten mama  verdim böyle karışanlara çok sınır oluom  gerçekten  yaaa valla allah razı olsun  iki dedemizde mama prasi bile veriyodu  çünkü bu çocuk emmedihi ıicn mama içecek tabikkde 
(5,132 puan) tarafından
Yok Canım eşimin tarafı daha hiç almadı ama Annemler 2 kere falan aldı ben oradayken yanı ceplerinden çıkmıyor ama yıne de çok içiyor diye laf çarpıtıyır
(2,091 puan) tarafından
Boşver canimmm sen onlari  bizim iki taraf yeri gelindiğine diğeri maamsini alio digeride bezini falan alırlardı  canim  amaaa bebeğin küçük sanırım senin
0 oy
(796 puan) tarafından
Benimki de aynıydı canım doğum yaptım geldim sezeryan oldum sütüm gelmedi 5 gün daha telefondan mama vermeyin demeye başladı Allah'tan eşim dinlemedi zaten kaynanamda emzirememis eşim mamayla büyümüş ne kadar para gittiğini bildiğinden sürekli aynısıni söylerdi sonra emzirmeye başladım sütüm azdı diyorum çocuk aç mama verdirmiyolardi bana onlardan gizli veriyodum eşimde söyleye söyleye onlara uydu bı gün doktora götürdük ki hiç kilo almamış doktor hemen mamaya başlayın takviye dedi eşim ondan sonra düzeldi o zaman bile çok veriyoruz demeye başladı en son süt alerjisi çıktı diyete girdim doktor rapor verdi mamasını devlet karşıladı şu an karismiyolar bile inan ne kadar verdin kaç ölçek verdin bilmezler bile en başta para yüzünden hep çocuğumu aç bıraktılar Allah'a havale ettim karismasalar ölcekler Allah sorsun ne diyim 
(5,132 puan) tarafından
Kayınvalidem bile bazen diyor obur ne çok içiyon dıye allah ıslah etsin ya
(13,305 puan) tarafından
Hepsi aynı bunların valla nişasta vereceğiz heralde masraf olmasın diye.
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Daha dur yasina girsin baban senin gibiyken süt içiyordu şunu yapıyordu bırakın artık mamayı demeye başlayacaklar daha çok sinirleneceksin ne desen kapanmaz çeneleri 
(5,132 puan) tarafından
Ya desem kı kendileri alıyor da karışıyor öyle bişey de yok zoruma gitmeye başladı
(6,072 puan) tarafından
Benim oğlum büyüyecek de geç yada açık açık söyle parasını sen vermiyorsun sıkıntı etme de yoksa ilerde çok pişman olursun söylemedim diye
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Ya kayınpeder kimde karışıyor yaaa sen bı haddini bil benimki  de mama verme artık falan dedi 2 kere napayım aç mi birakayim çocuğu dedim kesti sesini gerçekten sinir oluyorum kaynana karışıyor anladıkta kayınpeder hayırdır sen bi sus yaaaa
(5,132 puan) tarafından
Ben de bir kere oğlumun ağzıyla Napıyım dede aç mı kalayım dedim ama hala devam ediyor masraf oluyor ya ondan batıyor sanki kendi ceplerinden çıkıyor
(14,154 puan) tarafından
Kendileri hiç alıyor mu
(5,132 puan) tarafından
Yok hiç almadılar eşimin halası kaynannamlarla yaşıyor yaşlılık maaşı alıyor dedi ki benim maaşımdan her ay bir kutu mama al oğlana destek olsun diye onu da almadılar zaten gözüm yok kendilerinden çıkıyormuş gibi karışmaları sinir etti beni
(14,154 puan) tarafından
Faydaları yok anca zararları var desene
(5,132 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(13,305 puan) tarafından
Ohoo senin baban diyormuş benim nerdeyse eşim diyecek oldu. Obez olacak çocuk diye tutturdu. Ve özel mama alıyoruz aylık 800 civarı tutuyor. Keşke 400 tutsa. 
(5,132 puan) tarafından
Babam değil canım kayınbabam diyor
(13,305 puan) tarafından
Kayınbabaya zaten batar. Bizimkiler de arkamdan diyordur da ben küsüm duymuyorum.
(5,132 puan) tarafından
Terbiyeslikten başka bişey değil
0 oy
(52,056 puan) tarafından
dedesine cekmis istahli diyebilsen keske ☺️ ufacik bebeğin lokmasını sayiyor 
(5,132 puan) tarafından
Diyebilsem gerçekten iştahlılar kendi boğazlarına gelince hiç kısmıyorlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy