Sebeb kaynanam artık tahammülüm kalmadi esim varken sesi çıkmıyor eşim yokken eleştiriyor laf sokuyor, bu zamana kadar iftirada attı bel altıda konuştu artık tahammül edemiyorum, çocuğum oldu simdi her gitmem de çocuğum üzerinden laf sokuyor ben cocuga bakamıyormuşum gibi kusuyor yok midesini ussuttu yok bu oyuncak zararlı yok kim aglatiyor seni cocukla konuşuyor ama bana laf sokuyor, ya inanın size basit geliyor ama bunlar sadece bir kaçı.. Evlenmeden 15 gün önceden çeyiz serdik görmeye gelmediler bile, evlendim ertesi günü kahvaltıya çağırdı evliligimin ilk günleri her gün arayıp gelin derdi ve bu yüzden eşimle ilk günlerim zehir oldu tam yakınlasiyoruz telefon çalıyor bu sefer basla kavgaya, balayına gidemedik cigerlerimde enf. Cıktı yakında bi otele gittik ya inanır mısınız sabah kalktik kahvalti yaptık dolaşıyoruz eşimi aramis açmamış, beni arıyor nerdesiniz buraya gelin bahce isi var diye ve biz eşimle o gun kavga ettik aklınıza gelebilcek bütün kötülükleri yaptı evinden altın çalındı bana duyurmaya çalıştı ben çalmışım gibi beynim artık kaldırmıyor valla eşimi seviyorum ama evlilikten soğudum onun yanında yapmadığı icin esime gore ben sevmediğim icin soylediklerinin gözüme battığını düşünüyor buda beni üzüyor.. 2 aylik bebegim var bugun annemle konustum eşime de uzunca yazıp iza ettim ben artık mutlu olmak istiyorum kafama taka taka dert sahibi oldum 26 yaşındayım ayaklarımın uzerinde dururum insallah mesleğim de var zoruma gidiyor artık her gitmemde aglayarak geliyorum ben neden cekeyim ya ogluna kendini iyi gösteriyor bana olabildigince kötü bi kadın beni teselli eder misiniz.. Karışık yazdim ama ben son raddelere gelip ölmeyi bile düşündüm o derece bunaldım artık.