Bir sabah sancı ile uyandım(hastaneye gittik hemen her yerim şişti Bir anda tansiyonum çok yüksekti sancım çok fazlaydi hemen yatışım yapıldı ilk Doğumumda acil sezeryan olmuştu 33 haftalıkken 2 gün yattım hastanede doktorum seni cıkaramAm bebegin hayati riski var dedi her an Doğuma alabileceğini söyledi herseye hazırlıklı olmam grektgni de soledi dünyam başıma yıkıldı sanki tansiyon düştü indi düştü indi hep ilaç verdiler damar yolarım sişti sürekli yeni açıldı o kadar zordu ki anlatamam 3 günün sabahındaki nts sonucu ve tansiyon hiç iyi çıkmadı hatta saat 6sabah hemşilr sagolsunlar 2 saatte bi kontrol ediyorlardı bna bu sonuçları doktora iletecez lütfen su bile içme dediler bn işte o zaman HIç kıra hıc kıra ağladığımı hatırlıyorum bebegim benden beslenemiyodu artık ayrıntılı ultrasona aldılar orda öğrendik 2 kilo 200 gram dı ciğer geliştrci haftalar önce vurulmuştum rahattı içimiz neyse doktorum bugün de idare ede biliriz bugün de Kalsın ne kadar kalırsa bizim için o kadar iyi dedi ben kahvaltı yaptım öğle yemeği yedim saat birde hemşirelrn tansiyon ve nts sonucu kötü çıktı 10 dakika sonra hasta bakıcı beni doktorumun odasına götürdü ultrason da baktı ve dediki seni Doğuma alıcam korkma beni kim tuta bilir hüngür hüngür ağlıyorum hazır degilm dedim korkuyorum çünkü bebegi almazsak hayatım boyunca pişman olabilirim daha fazla riske atamam kuvezde kalsın karnında kalması artık onun icin iyi değil dedi yemek yediğim için saat 4 de girdim ameliyata bebegim kuveze girdi ve 2 200 du 1800 doğdu şişi indi 1700 kaldı ameliyat sonrası kabus gibiydi tek istediğim şey ölmekdi cnm çok yanıyor du ağlıyordum agrıdan bugün 12 gün oldu oğlum hala Kuvezde 1600 gram kadar düştü kilo veriyor alıyor böyle gidiyor o kadar çok küçük ki nolur dua edin 2 kilo olsun da çıksın artık içim acıyor daha fazla ayrı kalkmak istemiyorum her gün süt götürüyoruz 2 3 saatte bi bebeğimi emzirmk yerine sütümü sağmak canımı yakıyor;( kızım da da bunları yaşadım bu daha ağır sanki bi evldm yanımda diğeri yapa yalnız oralarda
Ahh cnm beniiimmm rabbim kavuştursun inşallah
Kendi bebegim gibi canim yandi gozlerim doldu
Yaa kıyamam ya sabret canım bugünler geçicek Allahın izniyle tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah imtihan bu Rabbim yardımcın olsun
Rabbim o minicik yavrunu sana bağışlasın canım icini ferah tut insallah bise olmaz kavusursun bebeğine
Yüce mevlam tez zamanda sizi yavrunuza kavuştursun insallah
406,460 soru
12,188,672 cevap
36,707 kullanıcı