0 oy
1,152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (75 puan) tarafından
Arkadaslar herkese hayırlı aksamlar ben 7 yıldır sacıma bir kez bile uclarını almak İcin bile makas demedi sacım uzun   kalcamı gecıyo uzunluğu ama yıllardır hıc kestirmeye cesaret edemedim bide kapalıyım sacımı sadece eşüm ve kadın kadın oturursak misafirlerim olursa kadın kadına o zaman acıyorum duzlestırıyorumv. B iki gun sacımı taramasam dolasıyo ve basıma agrı gırıyo ki  1.5 yasında oglumda durmuyor butun gun ev isi o bu derken dus alıp sacımı tarıcak halim kalmıyo hamıle halimle aslında Bı yanım boynuma kadar kut kesim ıstıyo ama cesaretim yok ve benim sacıma Bı kez bile boya deymedı ki eşimde boyattırmadı. Hıc sizce uzun mu kalmalı yoksa esim İcin farklı gorur beni kısa mı olmalı o hep sacını kestir guzel olur dıyo yıllardır sizce cesaretım yok uzun sacı cok seven biriyim ama bilmiyorum cevaplıyanlar İcin teseklurler

26 Cevaplar

0 oy
(772 puan) tarafından
Benimde saçım belime geliyodu bi gün gittim kulağımın az aşağısında kestirdim gitti kökü bende uzar yine nasılsa ayrıca uzun saç hem bakım istiyo hemde yıkandıktan sonra kurutmak mesele en iyisi onuz hizalarında benimkiler toplanmıyodu yavaş yavaş toplanmaya başladı sanırım benim saçım çabuk uzuyo dopum yaptıktan bi kaç ay sonra kestirmiştim omuzlarımda bi buçuk 2 yıl sonra belime kadar uzamıştı 7yıl kestirmesem demek
-Reklam-
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Saçlarım bellerime kdar geliyo her sene nisan ayında uçlarından 4 parmk mutlka kestiririm bi alışkanlk :) 
0 oy
tarafından
1.5 senedir kıyamıyordum pandemiden dolayi gidemedim kuaföre falan kapalıyım bende eşimin önüne oturdum ***** ve çok kısa kesti 2 gun ağladım 3 gun küstüm ona halan daha saklıyorum sacimi. Bana bile zor oluyodu kisalt biraz canım ya yine uzatırsın 
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Benimde uzun. Senin gibi bende cesaret. Edemiyorum.

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ben kestirdim kuzum bakımı zor oluyor birde  baş ağrısı çok yapıyorsu bende kesğnde baş ağrılarım azaldı düzenli uyku olursa hiç ağrım olmuyor zaten  eşinde istiyorsa kes onada sanada farklılık olur 
0 oy
(1,456 puan) tarafından
2 sene önce kestirim omuzlarımdaydi şuan bacaklarımi geçti benim de 1 yaşında kızım var saçlarımi kurtmak taramak işkence oldu kestircem benim çabuk uzuyor benimde saçım da hiç boya yok rengi çok güzel açığım bende kendimi bildim bileli uzatıyorum belime gelince sıkılıp kestırıyorum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 570 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 558 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 423 göst.
0 oy
21 cevap 656 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (296 puan) tarafından soruldu