Kızım 7 aylık oldu yaklaşık iki hafta oldu artık sallamadan uyutuyorum ancak ben yanında olcam ya elimi tutup uyuycak yda kolumu okşayarak sarılıp öpüyorum yan tarafına oturup ayakta saklamayı bıraktık çok şükür ama şimdi bunu nasıl birakcaz :) bı fikri olan varmı ilk zman ağladı sallamak için diretti ama pes etmedim ilk gün tam 25 dk ağladı durup durup.ama sonunda uyudu bı dhaki uyku saatinde hiç zorluk çıkarmadı tek çözüm iyice uykusu geldikten sonra uyutmak dha kolay oluyormus bunu anladım.ama bu oksamadna el tutmadan uyutmaya nasıl alistirabilirim yanına küçük bı ayıcık verdim ona sariliyo bi eliyle.digeriylede beni tutuyo illaki fikriniz tavsiyeniz varmi
Olsun giz ne güzel işte
Bende dün bi bebek uyku uzmanından dinledim şuan 11 buçuk aylık uğraşsam bende beşiğine koyup uyutabilirim ama sallamak kolayıma geliyor bi bırakamadım. Hayırlı olsun senin içinde canım
Ayakta sallamayı bıraktırmak çok iyi olmuş. Ama bi dayanağı bırakıp başka bi dayanak vermişsin çocuğa. Komple kendi kendine yatağında uyumayı öğret bi an evvel inan çok daha rahat.
1,492,568 soru
24,387,927 cevap
349,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın