0 oy
487 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
Sorum yukarda 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 2 gün            en fazla
(54 puan) tarafından
Sezeryan 3 gün  oluodu odamı  öyle  oldu acaba  geçen  aya kadar  arkadaşım  yaptı  doğum  3 gün  yatti ama şimdi  vaka çok  hala öylemi  acaba
tarafından
2 gün duruluyor en fazla 3 gün.
-Reklam-
0 oy
tarafından
48saat zorunlu özel ertesi güne 
(54 puan) tarafından
Anladım  teşekkür  ederim
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum 48saat en az durulmasi lazimmis ama ben imza atip erken cikmistim. Tabi kendini iyi hissedip gazini falan cikarttiysan yolluyorlar canim.
(54 puan) tarafından
Anladım  cok saolun
0 oy
tarafından
Sezeryanla bir gun kaldım normalde aynı gün cikarabilirsin
(54 puan) tarafından
Hımm  anladım  teşekkür  ederim
0 oy
(223 puan) tarafından
Bende bir günde çıktım canım ilkinde insallah ikincisinde de Rabbım bi sorun olmaz cikarim 
(54 puan) tarafından
Inşallah
0 oy
(176 puan) tarafından
Ben sezaryen oldum gece 1 gibi suyum geldi gittim zaten sabah sezaryen olucaktim suyum gelince gece gittim sabaha kadar bekledim 8.50 de dogum yaptim ertesi gun ogleden sonra cikardilar canim yani sezaryenden sonra 24 saat felan kaldim devlette
(54 puan) tarafından
Anladım benimde doğum  eli kulağında  normal vea sezeryan net belli degil de.  benm kız  kardeşim  yanimda kalcak kayinvalidem  normalde kalacaktı  kayinbabam rahatsız  olduğu  için  kiz kardesim olcak oda pek  bisey bilmez benmde ilk olduğu icin 3 gün  yatirmlarindan korkuom   2mizde bisey bilmioz ya evde en azindan kayananm yardim eder inşallah  cok tutmazlar
(176 puan) tarafından
Sanmam cok tutucaklarini hele simdi virus var daha cabuk cikarmaya calisirlar diye dusunuyorum. Tuvalete cikabilmistim ama ben sorunum yoktum umarim seninde oyle olur cikarsin hemen
(54 puan) tarafından
Inşallah  ya allah razı  olsun
0 oy
(5,902 puan) tarafından
En fazla 2 gün cnm
0 oy
(9,647 puan) tarafından
1 gün kaldım sezeryan doğum yaptim
(54 puan) tarafından
Inşallah  benide tutmazlar bende bisey bilmiom  kardesimde bilmio zor olur evde en azından  kayananm yardim eder
0 oy
(834 puan) tarafından
Normal dogum 24 saat .Sezeryan dogum 48 saat .eger ben gibi olursaniz 5 gün soraa cikarsiniz :)
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Sezaryen yaptim 2 gün kaldım ama devlet değildi 
0 oy
(565 puan) tarafından
Ben devlette sezeryan oldum canım normalde 2 gün tutuyoruz ama koronadan dolayı 1 gün sonra gönderiyoruz dediler tabi benim kanımda enfeksiyon çıktı 8 gün kaldık n3 olacağı belli olmuyor yani:(
(54 puan) tarafından
Hadi yaa cok geçmiş  olsun üzüldüm :( iyisinizdir inşallah  simdi
(565 puan) tarafından
Çok şükür iyiyiz canım ya geçti gitti inşallah çok güzel bi doğum olur seninki de:)
0 oy
tarafından
Sezeryan da 2 gün tutuyorlar 
0 oy
(424 puan) tarafından
 8 gün (◔‿◔)
(54 puan) tarafından
Sizin neden 8 ki
0 oy
(14,196 puan) tarafından
Sezaryen 48 saat kaldım 
0 oy
(787 puan) tarafından
Bende 29 gün önce doğum yaptım 

Normal yaptım 24 saat kaldım benim yanımdaki kadın sezaryendi 3 gündür oradaymış

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 865 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 540 göst.
13 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 537 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 406 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,640 soru

23,974,161 cevap

326,212 kullanıcı

...