0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından
5 buçuk aylik doğduğu günden beri düzenli uykusu olan bi bebek 12 de yatar gece 1 kez kalkar bazen hiç kalmaz sabaha kadar bir haftadır sürekli geceleri uyanıyor ağlıyor uykuya dalamıyor dün gece saat başı uyandı ağladı niye böyle yapıyor anlamıyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dış dönemidir cnm hepimiz o durumdayız yanlız değilsin gece uyandığında karnını doyuruyormysun 
(1,156 puan) tarafından
Ilk bebegim bende tecrübesizim damağında da bisey gözükmüyor. Gece saat başı yarim saatte bir kalkıyor kere emziriyorum sonra ağladığında sallıyorum beşiği oyle tekrar yatıyor cok ağlarsa tekrar emziriyorum
tarafından
Böyle yapmaya devam cnm bnmki 18 aylık oldu İnan hala oykeyim uyku duzenim bozuldu şuan onlar uyuyor ben uyuyamıyorum Rabb'im yardımcımız olsun çok huysuzlanirsa bir kaçık calpol ver
(1,156 puan) tarafından
Gerççekten doğduğundan beri uyku düzeni olan bi bebek 6 aylik olacak daha yeni yeni böyle yapması daha zor
-Reklam-
0 oy
(33,512 puan) tarafından
Diş diişş diiişşşş hepimiz o moddayız bu ara :D 
(1,156 puan) tarafından
Ay vallahi çok yoruldum ya ne zaman geçer bu
(33,512 puan) tarafından
Daha yeni başlıyoz :D
(1,156 puan) tarafından
Damağına baktım hiçbirşeyde gözükmüyor
(33,512 puan) tarafından
Sıkıntısı önceden başlar bizimde 5aylık başladı 6baylıkken ilkndişi cıktı yakında gelir
(1,156 puan) tarafından
Yanı damakta bisey gözükmesini gerekiyor bilmiyorum bende. Ve gündüzleri huysuz değil sadece uykuları bozuldu bi haftadır
0 oy
tarafından

Diş bu nerde olsa tanırim :D

(1,156 puan) tarafından
Çocuğun damagımı ağrıyor yani neden böyle yapıyor anlamış değilim
0 oy
(27,250 puan) tarafından
Sizinki fişten dolayı huysuzdur. Benimki 3. Ayından beri böyle. Bazen yarım saatte bir kalkar. Dün 3.5 aydır ilk defa gece 1 kere kalktı. Hayretler içerisindeyim. 2 saat uyanmadı mı seviniyorum. 
(1,156 puan) tarafından
Benimki doğduğunda beri uyuyan bebek gaz sorunuda olmayan bi bebek cok şükür büyük ihtimal diş ama ne zaman geçer acaba bu boyle
(27,250 puan) tarafından
Ben de bilmiyorum ki. Her bebek değişik oluyor. Valla bebek olmak da zor. Bi bitmiyo dertleri yavrucakların. Nasıl acı çekiyorsa işte uykusundan uyandırıyor.
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Diş ve gaz olabilir cnm uyutmuyor bebekleri dk başı kalkıyorlar bence
(1,156 puan) tarafından
Gaz sorunumuz yok cok şükür canım ama dış olsa gündüzde huysuz olmazmi gündüz bi sorunu yok oynuyor dönüyor sadece uykularda sorun oluyo bir haftadır gündüz iki saat yatan bebek 15 dkka da uyabiyor gece saat basi uyaniyor napicam  niye böyle oldu anlamıyorum
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Benimde bebeğim de aynı 3 aydan beri oyle neredeyse düzelmiyor uykusu ne yapacağımı bende bilmiyorum geceleri ağlayarak saat başı uynaiyorb
(1,156 puan) tarafından
Iste canim benim beebgim bu zamana kadar hep uyku saatleri duzenliydi gece uykusuda gündüz uykusuda. Şimdi gündüzleri 15 dk yatıyor geceleride saat başı uyanıyor bende bilmiyorum dış mi uyku gerilemesi mi
0 oy
(2,815 puan) tarafından

Ooo sizindr diş sıkıntısı başlamış. Hadi hayırlı olsun :D

Bizim de yan kesiciler cikmaya basladi 1 aydır çıkmasını bekliyorum hâlâ çıkacak. Ama üst yan kesici 3 güne çıkar herhalde. Benim kızımda durmadan uyanıyor geceleri ve aglayarak uyanıyor.

Sizinde İnşAllah cabucak çıkarlar kolay bir şekilde.

(1,156 puan) tarafından
Canım ilk çocuk tecrübesizim yani gündüzleri bisey yok hiç oyun oynuyor  dönüyor sadece gündüz uykuları resmen 15 dk ya düştü normalde gubdulzeri 2 saat yatan çocuk ve dogdugubdan beri böyle uykuları düzeniydi yani damağındadaa bisey görünmüyor hem agrisi olsa gubduzde olmazmi gece bassliyor saat basi uyanıyor bir haftadie böyle internetten baktım acaba uyku gerilemesimj
(2,815 puan) tarafından
Benim kizimda gündüz çok guzel oynar neşesi yerinde falan ama gündüz uykusu kesildi yani uykusu var uyumak istiyor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor. Geceleri de çok sık uyanmaya başladı ve aglayarak uyaniyor geceleri. Daha demin baktım üst yan kesicilerden biri patlamış :)
Diş etleri kabarık olmasa da acısı oluyor zaten kabarıklık çıkmasına yakın oluyor. Mesela benim kızımın yan kesici dişi 1 ayda anca çıktı. Ben alttan çıkar sandım ama üstten çıktı. Üstelik üst disinde kabarıklık yoktu.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 931 göst.
0 oy
7 cevap 381 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesiii (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 828 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,687 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 471 göst.
2 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde MerakliBoncuk (893 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,486 soru

24,697,102 cevap

368,701 kullanıcı

...