0 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Mesela kaynanız veya başka biri çocuğunuza bişi yaptığı zaman onu eşinizle paylaşır mısınız? Mesela benimki bugün elini soba da az kalsın yakıyordu bunu eşimle paylaşsam mı paylaşmasam mı eşime söylesem mi eli sonuçta yanmadı eşimle biz herşeyimizi birbiriyle paylaşan biriyiz şimdi söylesem kaynana ya bişi söylerse kötü gelin kocasına herşeyi söyleyen olcam bilemedim :) 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gereksiz bence ben paylaşmam bizim gelin var valla tuvalete gitse anlatır hiç sevmiyorum öyle insanları neymiş öyle hem eşler herşeyi bilmek zorunda değil 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Tepkisiz anlatırsam sorun olmuyo da biraz sınırlı anlatirsam canımı sıktım die kiziyo bana :) 

Ama oğluma en ufak bisey olsa anlatırım ki bi yerine bisey oldi die asla kızmak kazadır olur dikkat et der 
0 oy
(30,408 puan) tarafından

Kaynanaya. Ne sizin aranızdaki muhabbetten 

Allahim ya.

Ben paylaşırım.

0 oy
tarafından
Yani bilmesi gereken herşeyi paylaşırım 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bilmesi  gereken herseyi  anlatırım 
0 oy
(228 puan) tarafından
 yani  ufak tefek şeyrleri paylaşmam   cocuk bu düşer de  olabilir 
0 oy
(143 puan) tarafından
Eşle her şeyi paylaşmam  o sorarsa  eğer  söylerim gün içindeki olayları o sormaz da anlatmam  zaten sabahtan akşama kadr çalışıyor  hiç onu ev içindeki küçük şeylerle sıkmam daha başaka konular açılır aileden yakınlardan hariç konular öyle sohbet edilir ...
0 oy
(5,213 puan) tarafından
erkeklere her bk anlatılmaz ben bunu öğrendm =) 
0 oy
tarafından
Yok ya ben çoğu  şeyi  söylemiyorum  söylemek  gerekiyor mu elbette söylenecek şey var ama her şey söylenmez 
0 oy
tarafından
Büyük birşey olsa verilmiş sadakamiz varmis Allah korudu böyle oldu derim yani oda tam tersi dikkat et kimseye söylemez 
0 oy
(923 puan) tarafından
Canım.benim oğlumu kayanamla kayın babam odada bakıyorlardı üç tane benim ben mutfakta işlerimi hallediyim siz bakın hemen yaparım dedim tamam sen işine bak kızım dedi kapıyı kapattım bir dk geçmedi bagristilar açtım kapıyı oglum yok ortada cama  kosturuyorlar zeminde oturuyorum oğlum camda otururken indirmemisler sineklige tutunmuş sineklik açılınca düşmüş aşağıya onalrda korkmuş bilerek yapmadılar sadece koltuklara bişey sürseler hemen uyarırlar kirletme diye ama camdayken in oğlum dememişler çok şükür bişey olmadi sadece oğlumda korku kaldı camin önünde durmak istemiyor tabi ben soylemiyecektim.esime ama çocuk aksiyordu kaynanam çocuğu düşürdük demiş ben bilerek yapmadılar dedim onlarda çok korktu 
0 oy
tarafından
Söylerim yataktan düşürdüğümde bile söyledim. Yanımızda değildi söylemesem bilmezdi sadece çocuk için de değil herseyi söylerim bazen sinirliyken bana karşı kullanacağını bile bile söylerim. Zaman içinde öyle oldum ki yalan ya da bide saklayamam. 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Evet anlatıyorum herşeyi ve sende anlat yarın eli sobada yanınca eşin yaptı demesin kocana
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Bazen söylerim bazen söylemem ama söylememek gerekiyor 
0 oy
tarafından
Her şeyi söylerim. Evle bizle alakalı olsun, ne yaşıyoruz bilsin bir şey olduğunda bağlantı kurabilsin, hele bebişle alakalı hiççbir şey atlamam. İstersen bunlar oldu bil ama tepki verme kötü olmayalım diye de söyle
tarafından
Ya da paylaştığını bilsinler onlarda ona göre davranır..
0 oy
tarafından
Yani kısmen anlatırım çocukla ilgili bir şey olsa söylesem bana kızar fazla söylememeye çalışıyorum 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Karşı tarafı kötülemek amacı ile bahsetmem ama yandı yanacaktı çok korktum gibisinden söylebilirim 
0 oy
tarafından
Paylaşmıyorum artik önceden söylerdim akıllandım yaralarimdan vurmaya başladığı zaman tak etti kafama en ufak tartismada ordan vurmaya calisir bende erkek karısının yaralarını sarar uzulmesin diye elinden geleni yapar sen tuz basip deşiyosun kör bıçakla diyorum ama hala devam ediyo dun aksam bile mesela ayni yaradan vurdukca vuruyo sonra da hic bisi yokmus gibi davranmami bekliyo kirilmamis gibi sohbet etmemi surat asmamami bekliyo ayy dolmusum sanki dokuldum buraya kusura bakma bence söyleme gereksiz seyleri bilmesi gereken seyler disindakileri bilmesine gerek yok
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bilmesi gereken şeyleri paylaşırım 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,219 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde KaAlp (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 745 göst.
15 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 413 göst.
23 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
20 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevdakaya85 (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,725 soru

24,449,831 cevap

353,906 kullanıcı

...