0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
38+4 olduk ve hafta sonu yasaklar var diyelim ki sancım tuttu napicam nasıl hastaneye gidip gelicem bir de merkeze gitmem lazım siz bu süreçte ne yaptınız ?

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ambulansı arayip gitmeni öneririm o bile sorun olabiliyor veya polisi ararsınız eskortluk yapıp hastaneye kadar götürürler. Burda kuzenim gil gidiyordu sancı olduğu için hemen ambulansı arayın diye bindirmediler arabalarına. 
tarafından
Bunu bildiğim iyi oldu çok sağol :)
tarafından
Rica ederim canım:)   hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
tarafından
Çok sağolun :)
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hastane için kimse bı şey diyemez canım
0 oy
tarafından
Ambulansta yasak değil ya bacım ara gelip seni götürsünler 
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Gidersin yolda durduran olursa doğuma gidiyirum dersiin

O kadarına kimse birşey diyemez o hakka sahip değiller endisen olmasın.

0 oy
tarafından
Keyfi çıkamassın ama doguma gidiyon kim ne diyebilir
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Ambulans cagir yada o an 155 ara doguruyom de
0 oy
(4,801 puan) tarafından
Gezmeye gitmiyon ya sonuçta canm hiçbir şey olmaz merak etme
0 oy
tarafından
Cnm geçen benim arkadaş kayın validesigile gitmiş yasakta. Ama gitmeden polisi aramış işte 26 haftalık gebeyim evde yalnızım korkuyorum falan diye polis git demiş. Yolda diğer görevli polisler durdurmuş anlatmış böyle böyle diye bişey dememişler. Yani doğumun başlarsa çıkmadan polisi ararsın 
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Geçen ki bayram yasağında 112 yi aramıştık hastaneye pansuman için gidecektik SMS olarak bir kod gönderdiler polis durdurursa verirsiniz diye ama durduran olmadı 
0 oy
(140 puan) tarafından
Cnm benim  oglanda yasaklarda gelmisti biz ambulansi aradik  dedilerki agir yarali olmadan ambulas gelmiyor kendi araciniz varsa aracinizla gidin demisti telefonumuzada sifre gonderdi cevirme yda hastaneden sorarlarsa bu sifreyi gosterin demislerdi
0 oy
(874 puan) tarafından
Canım ben cuma doğurdum cumartesi eşim almaya gelecekti kaç izin aldı polisten jandarmalardan belge aldı öyle beni hastameye almaya geldi hastanemiz yarım saat uzakta ama direk sancın tutarsa ambulansı çağır ona birşey olmaz 
0 oy
(29 puan) tarafından
Ben sokağa çıkma yasağı doğum yaptım sancım tuttu arabamızla gittik yolda trafik varmış beni o halde görünce zaten durmayın dedi ama doğumdan sonra eve gelirken izin aldık araba plakası ve arabada kaç kişi olucak diye soruyorlar 
0 oy
tarafından
Bişey olmaz canım bende doğum yaptığımda 4 gün sokağa çıkma yasağı vardı eşimle bindik arabaya giderken polis çevirdi doğum deyince ben arkadaşlara plakayı dağıtıcam durmadan gidin dedi 
0 oy
tarafından
Ambulans ara öyle durumda şimdi kendin gitmeye kalkarsın bide ceza yersin bebek cezayla doğmasın :))) 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Hastane serbest yok gidemezsin diyecek halı yok

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 569 göst.
29 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
10 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeşilim❤ (6,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 268 göst.
7 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Seda_asya (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,963 soru

24,378,970 cevap

348,571 kullanıcı

...