Icinize sindi mi anneler benim bida kinam olsa diyorum içime sindigi halde organizasyon tutmadm cunku kizlar cok planda oluyo yönlendirlmek hosuma gitmiyo ben ilk girişte uctu uctuyla dans gosterisi yaptm arkasina oyun havasi vs sonra ismime ozel kina sarkimla esim otururken oynadm sonra kinamz yakildi kir testyi gelin hanmla testi kırdım gelin damat oyunuyla dans ettik bana ellerini ver şarkıyla sonra yine oyunlar halay roman yabanci en son esimle de oyun oynayip kameraya hislerimizi paylasip el salladik bitti dugunde slayt ve fon muzikli giris ferhat gocerin bilsen nasil hos geldin ardindan 2m dans oyunlar hic durmadan oynadik halay roman amcamla harmandalı oynadik amcam cok istedi aslinda esimi isterdm pasta ve ayakkabi oyunu ve yine halay vs yabanci oyunlar mezdeke gelin cicegi atma ve benim icin zor olan ayrilmakti anneme sarildim koptum o an yine kamrya el sallayip arabamiza bindik esim teslli etti cok sindi herkes dugunumzu begendi hic oturmadigim icinde eve gelp kendimi attm kanepeye
Sorma gitsin bacım içinde çok ukte var
Cok sukur her sey istedigimden daha guzel oldu icimde birsey kalmadi doya doya dugun kina yaptik 2ser kere biz memleketler uzak olunca 2 kina 2 düğün 2 yemek oldu ruya gibiydi begendigim 2 model gelinlik vardi ikisini de diktirdim aldim giydim o cok iyi olmustu eglence heyecan sevdiklerimiz her sey cok guzeldi Rabbim.kimsenin icinde ukte birakmasin herkese hayalini yasamak nasip olsun insallah cok ama cok ayri duygular bunlar ve unutulmaz olmasi cok onemli...
Sağolsun eşim her istediğimi yaptı kinaligimdan gelinliğinle kadar içimde ukte kalmadı çok ta eğlendim. Tek ukte eşimin ailesinin gelmemesiydi ama benim akrabalarimla gayette eğlendik sadece eşimin gözündeki o etrafa keşke ailesinde olsaydı bakışı tabi ister istemez üzülüyor insan.. yinede Allah a çok şükür eşim herzamn arkamdadurdu
Benim kinam baya eğlenceliydi digunde6 daha cok erkek tarafi oynadi ) asil bomba testimi damat kirdi
1,508,029 soru
24,613,987 cevap
364,226 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın