0 oy
726 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
diğer postlarmdn bilen bilir görümcme gittikk Bş demiştik bugünde onu cgrdm çaya gelickdi güya okdr hzrlk yapiorm hasta hasta neymiş annesi gitme demiş gondermiorms abisinin evinde isi yokmuş ben azar azar yiye götüren eşimi oraya sırf ailesi ile iyi olsun vs diye ben aptalm :( sanki öldürcgzde göndermior eski konuları acicgmzdaj korkuorlr annesi benim için hala yalan atıyor geçen sene mi ne glicklerdi Tuğba gelmesin diye mesaj atmisim ona oyzdn gelmemisler güya halbuki o ole değil inekleri yavrulamisti oyzden gelmemslerdi nasıl bi anne bu ya onca şey var ki yazack yeminle ben artık inanamiorm nebicim annedir olmaz olsun bu saatten sonra annesi herkzi btti benim için 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bi kaç kez okudum ama anlayamadım pes ediyorum :D

tarafından
ağlarken yazdm oyzdn ole olmuş snrm frknda degildm:) durum karmaşık anltcm eve gidince dinlemek istersnz
tarafından
Tabiki de dinleriz yardımcı oluruz :)
(4,875 puan) tarafından
Kötü bir  kaynana gelini sevmiyor Kızını abisinin evine yollamıyor üstelik birde iftiraa  atıyor ☺
Bu hatun da kocasını sırf ailesi ile iyi olsun die her türlü fedekarlığı  yapıyor ama  sonuç. INSAN OGLUNA IYILIK YARAMAZ ☺
tarafından
Yaaaaa kıyamammmm :( ne kadar iyi olursan o kadar kötü ederler seni işte değer kıymet bilmeyenlere yardım etmiceksin iyilikten anlamayan insanlarmış onlar çağırma gitme boşver
tarafından
güzel ozetlemssn canım mevzu uzun cnku
-Reklam-
0 oy
(536 puan) tarafından

Biraz karışık yazmışsın canm:) ama o kadar hazırlık yapmışsın ve annesi gondermemisse sende bundan sonra hiç takma onları davet etme

tarafından
bitti ztn ne annesi nede danaları bitti
0 oy
tarafından
Iste cnm herkese hakettiği kadar değer vereceksin bu hayatta yoksa üzülen sen olursun 
tarafından
aynen öyle canım ben nekdr insnlk yaptkca iyi olaym arkds olrz knsrz dedkce yaranamdk kotu plan biz ben oldm
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Canim sanirim biraz sinirlisin cok anlasilir olmamis ama cokta takilma bi daha cagirmazsin olur biter bosver yani
tarafından
aynen canım sinirli iken yazdm zaten bitti sildik eşim bir daha sakin adlaeini anaym gidelim vs deme dedi annesnn bile no sunu sildk boyle anne olmaz olsn dedrttirdi en snnda bana
0 oy
(784 puan) tarafından
Boswer canimm allah bilsin sen skma canini su gereksizler icin
tarafından
saol canım benim. inan allaha havale ettim ben onları
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Sende çok sabretmissin neyse kızma kendine  gerçek yüzünü gördün işte böylelikle ve iyikide yaptın ki Sonuc olarak elinden geleni yaptın kalbin rahat keşke diyeceğin birşey yok ne hali varsa görsün umursama
tarafından
çok kotu yüzlerini gordm ama her defasında iyilkle yaklaşmaya çalışan ben oldum kendi oğulları bile soguduydi ki artik tamamen soğudu sildi hepsini ki numrasni bile sildi annesinin
(1,515 puan) tarafından
Ne güzel işte eğer onlarla tepkili pis olsaydın esinin zoruna gider ters olurdunuz ve onlarin eline fırsat geçerdi beyin yıkamak için sonra gitsin huzur bu yönden düşün kendine kızma . Benim senin gibi sabrım yok bin kere yerin dibine sokmuştum onları kim bana nasılsa bende öyleyim affım yok sende yapacağın herşeyi yaptın sıra sınır koyup hakedene hakkettigi gibi davranmaya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 456 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Esesra (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 372 göst.