Eşim kardeşini telefoncu bir arkadaşının yanında işe koydu 2 3 ay çalıştı daha sonra tartışmalı bir şekilde cıktı işten. Hatta eşim de o arkadaşı ile görüşmedi sonra ben hatta eşime kardeşini biliyorsun kesin ondadır sorun dedim hayır ne alaka bilmeden konuşma falan dedi. Ki bu arkadaşı da çok yardımcı olur bize tüm sülaleye alış fiyatına verir her şeyi tamirde el emeğini almaz. Neyse bugün borcu kalmıştı onu ödemeye gittik. Küstünüz siz bana çok içime oturdu niye gelmiyorsunuz falan dedi ve olayı anlattı. Kaynımın ekranı kırılmıştı onu yapmış arkadaş sonra telefonu masa üstünde bırakıp bir yere gidip gelmiş bakmış cam kırık sormuş kaynım bilmem ben yapmadım demiş. Arkadaşı da ben bunu yapmıştım deyip kamera kaydını izlemişler. Kaynımın yaptığı ortaya çıkmış. Kaynım da ne var parasıyla değil mi abim öder parasını bir daha yap demiş. Arkadaşı da niye abin senin eşeğin mi sürekli ödesin yeni çocuğu oldu yazık değil mi demiş kaynım da 1 tane kardeşi var ödeyecek tabi ben ona intihar ederim dedim nasıl da pesimden dolandı öder o demis.( bundan birkac ay once ailesiyle tartışıp intihar edecem deyip 10 gün kadr bizde kalmıştı o zamanda eşime yalan demiştim de inanmamıştı.) Ya Allah icin anlamıyorum evlenen evden çıkan kişinin parasını niye yemeyi bu kadar severler kaynanam da böyle sanki gavur parası. Sizinkiler de kullanır mi böyle bize mi özgü