0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya kızlar bugün kıyma aldım. 2.5 yaşında oğlum var. Ona köfte yapmak istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum.

Yuvarlak yuvarlak Burger köftesi gibi yapıp buzlu koyacam.

Arada çıkarıp vermek için.

Tarif verir misiniz? Yağda veya tavada olanlardan.

Kiymam bu kadar. Yarım Kilo var

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

image

image

-Reklam-
+1 oy
(992 puan) tarafından
Soğan sarımsak rendele karabiber kırmızı toz bir-bir kimyon hepsinden biraz kat bulgur 1 yumurta sarısı karıştır canim yuvarla afiyet şeker olsun
0 oy
(21,273 puan) tarafından
Ustalar nerdesınizzz yaaaaaa :))) 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Küçük küçük yuvarla una bula sonra onları poşete köy sulu köfte yaparsın çıkarıp
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Yagda kızartma pek iyi degil canim ama sulu yemegini veya şehriye corbasiyla verebilirsin 
0 oy
(471 puan) tarafından
1 adet soğan rendele karabiber 1 çay kaşığı başka bise koyma tuz at biraz yugur köfte gibi yuvarla kullanacağın miktar koy posetlere.... tavada az bi zeytin yağıyla kizartabilirsin
0 oy
(493 puan) tarafından
Ekmeğin içi bir yumurta un biraz baharatlar iyice yoğur tamamdır 
0 oy
(2,066 puan) tarafından

Sekil iicn  dolap poserrinle  ve cam kovnoz kapihinla  güzel şekil veroyolur bende yaptım kızma evde hamburger :D

tarafından
Öyle yaptım bende birtanem :)
(2,066 puan) tarafından
Tamm canimmm :):
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Canım geçen günde ben eşime aldırdım oğlum için yapıp buza koymak için biliyo musun:) kiymaya bitane yumurta kırdım, soğan rendeledim, maydonoz doğradım tuz ekledim çok çok az ekmek içi koydum ve yoğurdum. Sonra koymasını ikiye böldüm. Bir bolumunu köfte yaptım buzdolabı poşetine koyup buza kaldırdım. Diğer yarısını da tepsiye az un koydum yuvarladim minik minik yaptığım parçaları unlayip aynı şekil buzdolabı poşetine koydum corbalarina eklemek icin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 540 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
4 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
25 Ocak 2023 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu

407,543 soru

12,232,434 cevap

36,883 kullanıcı

...