0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından

Bu uygulama olmasa ben kafayı yermişim :(teşekkür ederim <3hamileliğimi 16.haftasındayım bir ay önce eşimden ayrılma kararı aldım ve hamileliğin psikolojisi iş yerinin stresi yaşadığım aile içi sorunlar herşey üst üste geldi her konuda yardımcı oldunuz güzel kalpli anneler en yakınım dediklerim bana dert oldu tanımadığım sizler bana her konuda yardımcı oldunuz bu uygulama olmasaydı bunalıma girerdim teşekkür ederim herkese <3

5 Cevaplar

0 oy
(2,005 puan) tarafından
Biz herzamn yanindayiz ❤
(419 puan) tarafından
Teşekkür ederim gerçekten tanımadığım insanlar can olabiliyormuş ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun
(419 puan) tarafından
Teşekkür ederim rabbim kimseyi ailesiyle sınamasın kimseye yaşatmasın çok zor :(
0 oy
(801 puan) tarafından

Güzel uygulama gerçekten <3

0 oy
(1,852 puan) tarafından

oyy kiyamam Allah yardimcin olsun canim benim:(<3

(419 puan) tarafından
İnşallah canım benim allah razı olsun bebeğimi düşündükçe öyle üzülüyorum ki sesini bile tanıyamadı iş yerime gelen ailelere bakıyorum bebekler babaları yanlarında ailecek geziyorlar bebeğim sesini bile tanımadı allah kimseyi ailesiyle sınamasın :(
(1,852 puan) tarafından
babasinin mi sesini tanimadi canim?
(419 puan) tarafından
Aynen öyle canım hamileliğimi öğrendikten sonra bir kere bile ona sesini duyurmadı elini karnıma koyupta bi sevmedi bebeğini daha bir de üzerine beddualar etti ölsün diye :'(
0 oy
(153 puan) tarafından

Ahhh kuzum benim ALLAH Yardmcn olsunn bebisini sağ salim kucagina alırsın insallah <3

(419 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim rabbim herkesin yardımcısı olsun öyle merak ediyorum ki meleğimi rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah tek tutunacak dalım bi canım o var inşallah hayırlısıyla doğar
(153 puan) tarafından
Amiiin insallah canım rabbim gönlüne göre versin bebisini de sana bağışlasın :* ♡

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,750 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 430 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 595 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 774 göst.

Kategoriler

1,492,347 soru

24,384,422 cevap

348,945 kullanıcı

...