0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kimler sarıçam tarafında oturuyor kizlar?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adana dayıö ama sarıçamda değil 
tarafından
Senem marketin üstünde Birkent Dershanesi var büyük ihtimal onun arkasındaki apartmanda oturuyorsun canım, cumartesi pazarının orda, Çatalan yolunda polis yok diye biliyorum yoktur ama
tarafından
Yoo cnm sahin balonun arka sokağında. Park var. Sulu park in arkasındaki parkin oralardayim :) annemgil beycelide. Buradan giderken var mı diye soracaktim
tarafından
Genellikle catalan yolu göbeğinde oluyor ya.. İnci kırtasiye nin orasi yani. Eniştem götürecek beni. Onun da çalışma kağıdı var. Onâ dedim o da daha işten gelmemiş
tarafından
Senem market diyince kuzum bende onun arkasında sandım, tamam da bizim evin orda ben hiç polis görmedim ki bekarlıkta da çok gittim geldim inci kırtasiyenin orda cami varya üst geçit orda yok diye biliyorum :) Buruk mezarlığının orda da yok ama onun ilerisinde Jandarmalar var
tarafından
Birtanem bugün yasak var ya. Polisler kol geziyordur. O yüzden sordum. Hem hamileyim hem 2.5 yaşında oğlum var. CeZa yemeyelim. Catalani gecsek doğrular petrolün aradan geçeriz beyceliyé. Geniş yol tarafından gitmicez :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben doğup büyüdüğüm yer Sarıçam Adanalıyım, annemgil sarıçam da ben evlenince eşim polis Doğuya geldik
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Yoruma baktimda özal barajyolu tarafindan giderseniz catalana mutlaka polis vardr yada menderes yolunu kullanirsaniz oralarda oluolar
tarafından
Bildiğim 3 tane dimmar var. Biri senin evinin oradaki. Birisi benim buradaki (Batıkentin karşısında). Diğeri de Balcalıya giderken çöplük yolunun orada.
tarafından
Hahaha süper tarif ederim :D Batıkentin karşısındakini biliyorum bide bizim ordakini 3. Sonradan acıkmış demek, kız özelden yazsana
tarafından
Ozelim kapalı cnm ya. Gmail imiz ayni eşiminki ile. Eşim bilmior bu uygulamayı kullandığımı. Biraz kıskanç. Ne facebook ne instagram kullaniyoruz :( kusura bakma cnm. MSJ lar da gmail é bildirim gelio.
tarafından
Haaa tamam kuzum
tarafından
:* :* :* :* :*

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 488 göst.
23 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
13 Şubat 2026 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 365 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde _nevaoykugun_ (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,518,086 soru

24,743,815 cevap

371,724 kullanıcı

...