0 oy
258 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Arkadaşlar ilk iki sarışim da başıma gelmeyen kalmadı . 

Canım çok istiyor düzgün olsun istiyorum.

Şimdi bu hazır yaprakları haşlıycak miyim ? 

İçine ne katiyorsunuz ?



image


8 Cevaplar

0 oy
(1,293 puan) tarafından
Kaynar suyun içine at 3-5 saniye tut çıkar. Eğer sertse biraz daha uzun tutabilirsin. Kevgire al kensrs duyu süzülür sonra sararsın 
tarafından
Tamm canım sağol ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu yapraklar zaten haşlanmış oluyor canım sadece tuzu cıksın dye suda beklet
tarafından
He onu unuttuydum jdjdj
0 oy
tarafından

Aysuuuuu sen oyle diyince aklima evlendigim ilk yillar geldi bi sarardim sanirsin lahana sarmasi kocaman nerdeyse iki bucuk parmak kalinliginda ayy bide tuzlu tuzlu yapardim kiz :D 

biraz ilk suda beklet tuzunu alsin mutlaka degistir yarim saatte bir 3kere falan yapraklarin suyunu he

tarafından
Ahahah. Ben daha beter ettim yaktım ya :)

Tamm canım benim ❤️
0 oy
(4,072 puan) tarafından
Bu salamura zaten tuzlu olur suda beklet tuzu çıksın suyunu değiştir tuzu çıkana kadar haslamana gerek yok tuzu çıkınca sar diz tencereye pişerken üzerine de istersen tabak koy açılmazlar 
tarafından
Tamm gülüm ❤️
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Nerden aldin kız bende yapcam yaprak yok ama Hazirada guvenemiyom
tarafından
Ben yapamıyorum e kimse de vermiyor :) mecbur hazır .  Ben burda toptancı dan aldım canım
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Bu salamura cnm sicak suda beklet tuzu çıksın oyle sar haşlamaya gerek yok ben salamura yaprağı düdüklü tencerede pisiriyorum ama az yapıyorsam iple bağlayıp koyuyorum açılma dağılma olmuyo tencere dolusu sariyosam da dik diziyorum sardgm gibi cikiyo 
tarafından
Canım sardım da iç baya kaldı buzluğa koysam bozulur mu
(1,741 puan) tarafından
Bozulmaz canım da tekrar çıkarınca kırık kırık  oluyo pirinc dolmalık biberin  flan yok mu doldursan
tarafından
Yok canım malesef
(1,741 puan) tarafından
Normal dolaba koy cnm o zman yarin flan alma imkanın varsa alır yaparsın
tarafından
Tamm canım benim ❤️.
0 oy
tarafından
Su kaynatıp yaprakları içine koyuyorum biraz bekleyip çıkarıyorum süzüyorum 

İçi içinde bol soğan kullanıyorum soğanları minik yemeklik doğruyorum tencerede kavuruyorum çiğ olduğu zaman soğan ağır kokuyor sonra pirincimide katıp biraz kavuruyorum salçamı ekliyorum 1 çay bardağı su döküyorum suyunu çekince kapatıyorum nane, kimyon, karabiber, sumak, toz biber ekliyorum bu kadar tabi herkesin yapışı farklı ama bu içe herkes bayılıyor 
tarafından
Bunları uyguluycam canım sağol ❤️
tarafından
Ya ben bu  piricleri kavurmasam olmaz mi
tarafından
Olurda zaten saatlerce kavurmuyorsn:) en azından soğanın kavur çünkü çiğ kokuyor
tarafından
Pişti bile :). Ya ben annemden öğrendiğimi yaptım aslında hicbirseyi kavurmadim dhxjxj
tarafından
Anladım canım ellerine sağlık
0 oy
tarafından
bence yol yakınken vazgeç
tarafından
Hahahah. Valla bian düşünmedim değil :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozgesmskk (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 265 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
6 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde semaunal (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.

405,838 soru

12,162,849 cevap

36,609 kullanıcı

...