0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (2,704 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Birçoğumuzun belki de hepimizin bir derdi var hatta birçok derdi var, kimimiz eşlerimizden kimimiz kaynana görümce elti vs gibi sorunlardan şikayetciyiz. Peki sonsuza kadar böyle mi olacak? Mutlu olmak isterken kendimizi mutsuzluğa çekiyoruz çünkü bir umudumuz kalmadı belki de, eşlerimiz ailelerimize kadınlığımıza hakaretler ederken elimiz kolumuz bağlı duruyor muyuz? Kadın neydi, kimdi? Kadın minik bir bedeni içinde 9 ay boyunca taşıyıp ömrü boyunca tek başına ona bakan bir bireydi ve bu muazzam bir şeydi, peki sevgi neydi? Bu tarz kavgalar, sorunlar yüzünden içimiz de sevgi kaldı mı? En önemlisi kendimizi seviyor muyuz? Neden eşlerimiz ailelerimize hakaret ederken, laf söylerken çekip gitmiyoruz? Çünkü baba evi de umduğumuz gibi bir yer değildir belki de, baba alkol bağımlısıdır ve her gece huzursuzluk kavga dolu olan bir evde evlâdın ile yapamayacağını bildiğin için bunu göze alamıyorsundur belki de. Kadın her daim güçlüdür, aslında kadın evinin gülüdür fakat bu gülü hep dikenli bırakan bir türlü saygıyı sevgiyi öğrenemeyen eşlerdir fakat kadın merhametlidir ama insanlar bunu göremeyecek kadar kördür. Kadın sevgiyi ve saygıyı bilmesine rağmen bir türlü sevgiyi saygıyı göremeyen bir bireydir haketmesine rağmen. Kadını koca bir dünyaya sığdıramadınız yazıklar olsun.

9 Cevaplar

0 oy
(27,337 puan) tarafından

Yazıklar olsun ki 

Kadına deger vermeyip katledenlere....

(2,704 puan) tarafından
Rabbim ıslah etsin hepsini
-Reklam-
0 oy
(119,086 puan) tarafından
Kadin olmak zaten zor bazi öküz.ler iyice zorlastiriyo hayati
(2,704 puan) tarafından
Hayat da zorken üstelik...
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Evliyken deger bilmezler kadın ayrılcam diye söylediğinde kıcları başları oynamaya baslar. İşi hep zorlaştırır lar. Daha olmadı cocuklarla tehtit ederler. Daha olmadı en sonunda öldürürler. Emine bulut cinayeti mesela kadın ben ölmek istemiyorum DİE bagırıyor. Gencecik kadını katil kocası katletti. Hayattan kopardı ne oldu kadın mezara adam hapise gitti. Olan o cocuklara oldu. O cocugun psikolojini düşünemiyorum annem yanımda bagırıyor ölmek istemiyorum DİE. Böyle katillerde ama 20 ama 30 sene sonra cıkar hapisten hayatını yasamaya devam eder. Vallah kız cocugu yetiştiriyoruz hayattan korkar oldum. Hergün kadın cinayeti haberleri. Hiçbir mutlu kadın yuvasını yıkmaz. 
(2,704 puan) tarafından
Rabbimin adaleti var çok şükür, onlar bunu düşünsün gerçi düşünselerdi bunların hiçbir olmazdı. Yazık cidden, olan hep kadınlara oluyor
(1,713 puan) tarafından
Benim 18.5 yasında kızım var. Anne kadınlar neden böyle oluyor biliyormusun diyor. Neden dedim. Öncelikle ekonomik özgürlüğü olması lazım. Eger calısmıyorsada kadın herkese karsı hayır demesini bilmeli. Yok kocam mutlu olacak yok kaynanam mutlu olacak DİE birsey yok. Degeri olan önce kadındır kadın kendini degersiz görürse ezilmeye mahkum. Mesela birsey alacak kadın kocası begenmiyorsa ben begendim sen gitmeyeceksin onu diyebilmeli. Tabi kadında yasadıgı şehre aile ortamına göre tarzını kendi belirlemeli diyor. Bi ikincisi hiç kimse için degişme. Seninle sevgiliyken seni nasıl ne kılıkta görmüşşe o şekilde evlilik hayatı olması lazımkapanmak içinden geliyorsa sen kapanacaksın Allah için esin istiyor diye degil diyor. Herseye he tamam evet diyen kadın ezilmeye mahkum diyor  birde esinin kendini kıskanması herseye kısıtlama getirmesi hosuna giden kadınlarda var diyor. O kadınlar o kocalarının her dediğini yapmak zorunda cünkü herseyini kabul etmiş oluyor diyor.
0 oy
(4,040 puan) tarafından
Tam da az önce bunları düşünüyordum sen yazmışsın kocalardan duymadığımız şey kalmıyor vay benim peşime ne güzel kızlar takılmıştı ben hiçbirini istemedim seni seçtim bilmem ne ailesinin portları çabası sen sadece dinlersin. Önümüzde kocaman bı mutsuzluk var baba evi kabul eder ama ortada çocuk var malesef çocuk da olmasa tek başına dul olmak ayrı bir problem. İyi ki çocuk var en azından yaren oluyor. Hayattaki en iyi arkadaşım gözüyle bakıyorum. Tabii 15 sene sonra yine tek başıma kalmaya kendimi hazırlıyorum.

Tek umudum eşimle tam olarak mutlu olmak belki hala ikimiz de evliliği kavrayamadik belki zaman gerekiyor
(2,704 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım, zor gerçekten
0 oy
tarafından
Ne çekiyorsak hep erkeklerden çekiyoruz  (nokta)
(2,704 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından

Hamd olsun aileden yana da eşten yana da derdim yok rabbim binlerce şükürler olsun<3


Allah kötü olan kocaları ihsan etsin eşlerine baglatsin her kadın ilgiyi sevgiyi sonuna kadar hak ediyor 

(2,704 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
(5,938 puan) tarafından
Benim rahmetli babam muazzam bir baba ve eş ti.Allah nur içinde yatırsın .Okumamız için 3 işte çalıştığı günleri bilirim okudum ayaklarımın üzerinde durdum çalışıyorum esimi çok testten geçirdim sevgiliyken 1 kufurunu duymadım 10 yıllık evliyim bu dünyadaki ailemden sonra en mükemmel şansım. Ama huzurum olmasa 1 dk durmazdım.o yüzden okumayan hemcinslerime de buradan diyorum açık öğretim.den bitirin okulunuzu kolunuzda bir bilezik olsun mutlaka. Ezdirmeyin kendinizi .Benim babam evlenirken gelinlik üzerimde esimi aldı odaya kızımın gözünden akacak 1 damla yaşı  sana zindan ederim 1 dk tutmam yanında ben kızımı sevgi saygı ile büyüttüm ağzından tek kötü laf duyamazsın karşılığını da o şekil göstereceksin oğlum demişti . O eşime yetmiştir eminim ki ama zaten mükemmel bir aile büyütmüş 10 senedir lan lafı duymadım ağzından bin şükür. 
(2,704 puan) tarafından
Rabbim bozmasın abla
(5,938 puan) tarafından
Amin amin canım cümlemize huzur versin Allah im.
0 oy
(369 puan) tarafından
Oysa ki koca arada bi seni seviyorum dese bi oturup 2 sohbet etse kadın dünyayı taşır da ıh demez

Bizi yoran kaynana iş güç çocuk değil sevgisizlik nankörlük 
(2,704 puan) tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
(135 puan) tarafından
Benim ablam kocasindan bosandi ve sief baba evine gelmemek icin kactj baska bir sehire kendine calisiyor

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 1,084 göst.
19 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Yagmuurr55 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
10 Aralık 2022 Aile kategorisinde garipkus9 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 292 göst.
15 Mart 2022 Aile kategorisinde Kayrmm (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 858 göst.

378,105 soru

11,317,024 cevap

34,762 kullanıcı

...