0 oy
1,436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Anneme istanbula gitmeyi düsünüyorum ben anne dedim orda mi doguk yapicaksn dedi evet dedim iyi sinem yarın sabahtan git akşamı bekleme babana söyle götürsn seni ama bundan sonra hiç biseyde arkanda olmam dogumuna da gelmem dedi bundan sonra kimsenin karsisinda durmam senin icin falan dedi napicam ya yeter artik 

23 Cevaplar

0 oy
(444 puan) tarafından
Konu tam olarak nedir ?
(153 puan) tarafından
Canim diger postlarimda var soyle kisaca anlatayim esim aileme saygisizlik yapti yani surat asti eve giderken vedalasmadi falan asker benim esim o yuzden memlekete gelip 15 gun kalip geri dönüyorhz her geldigimizde de kavga ediyoruz bizde kalalim sizde kalmayalim falan diye simdi hamileyim tartistik buraya geldigimizde esim benden evin anahtarini istedi ben eve donucem gelmiceksen anahtari ver dedi bende onu dedi diye verdim o istanbula gitti ben kaldim 1 aydan fazla oldu burdayim . Simdi eve donmeyi düsünuyorum esim surekli ozur falan diliyor ama annem oraya gidersen doguma gelmem dedi esin bana cok saygisiz falan diyor . Bugun de anne gitmek istiyorum diye bu postumda yazdigim tepkiyi verdi .
-Reklam-
0 oy
(183 puan) tarafından
Eski postlarını da okudum da kaltım eşime sarıldım. Nasıl eşler var diye. Anladıgım kadarıyla doğumun yakın o halde seni almaya gelmiyor ve senin yalnız yolculuk yapmanı mı bekliyor. Eşim beni evlendirdikten sonra otobüse bile bindirmedi  1 hafta arayla hem ailemin yanına bıraktı hem almaya geldi. İkincisi annene nasıl saygısızlık yapar senin neler hissedeceğini hiç mi düşünmez. Seni orda bırakıp durumunu nasıl sormaz.arada mahcup bir şekilde kalmışsın çok üzüldüm sana. Eşini ailesi hiç mi uyarmıyor. Onlarda sanki böyle yaptıkça zevk alıyor. Senden değerli kimse yok unutma. Sorun olarak gördüğün her şeyi eşine soyle. Kimse bulunmaz hint kumaşı degil. Zayıf yonlerini asla gösterme. Dik dur ve eyvallah etme. Evi terketmek kadına mahsus degil. Rahatsız oluyorsa o evi terketsin. Sen degil. Evin tüm ihtiyaclarınıda karsılasın. 
(153 puan) tarafından
Ya kuzum benim ❤ keske benim esimde seninki gibi olsaydi Allah agzinizin tadini hiç bozmasin insallah çok mutlu olun . Benim esim sorumsuz ben de 20 yasindayim ama kendimi 50 gibi hissediyorum . Cok arada kaldim nereye dönsem çıkmazdayim. Burda dogum yapsam bu sefer de esim gelmicek ona merakli degilim yani ister gelsin ister gelmesin ben sadece mutlh olmak istedim bu hayatta insallah kızım benim yasadiklarimi yasamaz .. :(
(183 puan) tarafından
20_25 arası en güzel yaşlar bence en güzel yıllarını kafana takarak geçirme. Güçlü olmayı ogrenirsen kimse seni incitemez. Bir o kadar da kıymetli olusun. Seni onemsemeyenlere vaxgeçilmez olduklarını hissettirme. Seni mutlu eden şeylere yönel kuş gibş hafif hisset. En son belki ergen dönemlerimde canım sıkıldı insanlara fazla anlam yüklediğim için. Artık canımı hiçbirşey sıkmıyor inanırmısın.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 436 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 34. (391 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 489 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 874 göst.
0 oy
32 cevap 876 göst.

411,822 soru