0 oy
1,202 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (85 puan) tarafından

Ya bazı postları okurken acaba sorun bende mi diyorum :)))

Anlatım bozukluğu,  yanlış kelime kullanımı , konuştuğu gibi yazanı mı ... 

Ne ararsan var:))

Herkes okul okumak zorunda  değil ama kitap okumak zorunda. Hiç zamanım yok diyenlere de zamanın olmasa burda ne işi var diye sorasım geliyor da amaaan neyse :)

İçimi dökeyim dedim,  lütfen bazı postları 20 kere okumak zorunda bırakmayın kimseyi sırf anlamak için . Rica ediyorum:) 

Linç ekibi teker teker gelin :)

notu ile kapatıldı: Keşke post açarken başlık kısaca soruyu ozetleyici olması gereken yazıyı da okudaydiniz ve tartışmaya açık post

8 Cevaplar

+7 oy
(12,771 puan) tarafından

En İyi Cevap
Anlamak çok zor ise okumadan çıkabilirsin...

Kimse kitap okumak zorunda da değil ....

Kimse ye zamanın yoksa burda ne işin var gibi şey de kimse kimseye soramaz diyemez 

İnsanların derdi oluyo sıkıntısı oluyo aaa dur Melisa vardı böyle uyarmıştı derdimi bı kenara bırakayım düzgün yazayım da demez o an neyi nasıl yazdığınin farkinda olmayan insanlar var 

3 5 kelime harf veya anlatım bozuklugunu bu kadar abartmamak lazım 

Sonuçta kimse 4 4 luk değildir hele burasi okul felan da değil 

NeYsE iiii aksamlaaaaa
(1,041 puan) tarafından
Ahahahha bende bağıs postu açayım hemen ahahaha :-D:-D:-D
(1,908 puan) tarafından
Burda bazi seyleri kaldiramiyorlar ister 1 liralik canta takar isterse 10 liralık cekemiyorlar bacimmmm benim basimada geldii:))((
(1,908 puan) tarafından
Ahahhahaha yok birde inanmiyorlar gormemis yalanci gorgusuz oluyosun
(1,908 puan) tarafından
Aynn bi postta hem hamileyim hemde 15 aylik oglum var evde buyul zor oluyo yazdim biri yazmis ordan benim evim kadar buyuk olamaz senin evin benimki 4+1ikide balkonu var yazmis bende sen 4+1evmi zannediyisun benim 3 katli villa evim yazdimm ayyyy neler nelrr yazmislar yalan söylüyor yok gorgusuz yok bilmem ne hayir kadin 4+1yazinca bisey yok biz cvp yazinca suclu gozrgusuz oluyoruz gorgusuz olsak evi paylasiriz sizin gibi kirk yilda kocasi bir cicek almis onu paylasiriz anam bize herhafta geliyo soyluyormuyuz :))))
(1,908 puan) tarafından
Kiskancliktan ziyade kirk yilda bir supriz yapiliyo kirk yilda bir çicek aliniyo bircok kisiye onun icin paylasim yapiyorlar demkki biz paylassak neler olcak dedigin gibi rabbim herkesin kalbine gore versin veriyoda goruyoruz
-Reklam-
+3 oy
(70 puan) tarafından
Can sıkıntısından açılmış saçma postlardan bı tanesi olmuş buda gereksiz
(70 puan) tarafından
İşteeee! bu cumleni öyle postlar gördüğünde kullanman umutluyla hoşçakal :)(
(85 puan) tarafından
Arkadaşım , amaç bu farkındalık oluşturmak. Kitap okuyun demenin de linci olur mu Allah aşkına:) nasıl bir toplum olmuşuz benim aklım almıyor. Evet herkes okusun , çocuğuna güzel örnek olsun. Elinde tlf değil kitap görsün annelerinin demeniz gerekmez mi ?
Çok acayip ya.
(70 puan) tarafından
Güzel bir U dönüş :) insanları kitap okumak zorundasıniz diye uyarmak yerine daha verimli cümleler kurarak örnek olsaydın daha güzeldi ama post başlığından anlaşıldığı gibi amaç sadece can sıkıntısı kaos ortamı yaratma :) bence sen kitap sayısı artir ondan sonra bu postunu tekrar okuyunca ne demek istendiğini çok iyi anlayacaksın
(85 puan) tarafından
Çok tuhafsınız. Umarım yazdıklarımı tekrar okur ve ne demek istediğimi anlarsınız.
(775 puan) tarafından
Admin cevabı bayıldım kapak gibi bisi olmus10/10hareket
+2 oy
(2,597 puan) tarafından

Arkandayım bacı:D önden sen git bişey olursa bende arkadan kaçayım:D

tarafından
Bir şey yalnız o :-D bisey değil :-D
(85 puan) tarafından
Ya çok tatlısın:))
(846 puan) tarafından
Kız yorum yaoacam post kapanmış. Senin canın mı sıkıldı ☺
(1,908 puan) tarafından
Meliasmom sende bosuna cirpinma canm burdakilere tabiki duyarli insanlarda var ama sen kayinvalide postu yada esim beni cok ihmal etti yada agdayi esim yapsa olurmu diye post acsaydin 100 kisi guzel yorum yapardi ugrasma anlamazlar
(846 puan) tarafından
Geç kalmışım yorum yapamadım mecbur buraya sigdirdim kendimi
+1 oy
(7,118 puan) tarafından
Yanındayım :)
(85 puan) tarafından
Süpersin:))
(7,118 puan) tarafından
Yanlış yazılan bir kaç kelimeye lafım yok ama bazıları  ozensiz yazabiliyor. Buraya girip girmemeleri beni ilgilendirmez ama insan her istedikten sonra her anlamda kendini geliştirebilir.
tarafından
Katılıyorum. Benim takıldığım nokta yazılanı anlamamak değil. Okuduğum şeylere bazen şaşırıyorum. Bu uygulamaya girebiliyorsun fakat Google motorunda araştırma yapmaktan acizsin. İnsan bu kadar tembel olmamali
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Ben anlamayinca posttan çıkıyorum :D 
(85 puan) tarafından
Ben sinir oluyorum ya anormal miyim neyim :)
(14,164 puan) tarafından
Anlamadan yorum yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir
tarafından
Sende gereksiz virgül kullanıyorsun Melisa  ve üşenmedim postlarına baktım  Birsey yazmışsın .Bir şey ayrı yazılır.  Bende buna sinir oluyorum
(1,908 puan) tarafından
Kiz neleri yakalamissin bravoooo:))
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Canım doguda yasayanlar oluyo erken yaşta evlenio 3 cocuguyla nasıl kitap okusun herkesin diksiyonu yazımı güzel olcak diye bişey yokki bazen bi aciyorum postu çok uzun okumadan geçiyorum sende öyle yapabilirsin
(85 puan) tarafından
Kitap okumak zahmet değil rahmet olarak bakılınca ciddi bir nimet. Çocuk yetiştiriyoruz, üstelik çok güzel yerlere gelmesini istiyoruz. Herseyini düşünüyoruz soruyoruz ,araştırıyoruz. Ama kitap okumaya gelince nasıl okusun, zamanı yok.  Bunu anlayamıyorum.
Sorsan bir çok kişi 4 - 5 dizi takip ediyor.
Bende doğulu sayılırım. Evim çocuk gelişimi kitaplarıyla dolu. Okuyorum.  Bebeğime de okuyorum. Ben yanlış telaffuz edersem bebeğim de öyle öğrenecek düşüncesiyle dertleniyorum.
Okul zamanı da gelecek , çağ değişiyor. Çocuğumun gerisinde kalmak istemem açıkçası. Bunun farkındalığını oluşturmak istedim. Ben postları okumam geçerim . Ama çocuklar annelerini taklit etmekten vaz mı geçecek ?
(2,128 puan) tarafından
Canım sonuna kadar haklısın ama ne bilim işte bazıları yataga kendini zor atıyo tarla tapan isleri felan yoksa anne baba ne kadar egitimli bilgiliyse yetiştirdikleri çocuk da o kadar beyefendi hanımefendi oluyo
tarafından
Herkes kitap alamıyor malesef okumak lazım bu konuda haklısın fakat burada mama dahi bulamıyorum diyen insanlar var onlara neden kitap almıyorsunuz okumuyorsunuz denemez ayrıca keşke herkes okuduğunu uygulama ve empati yeteneğine sahip olsa postun kapandigi için buraya yazdım
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Bunun okulla alakası yok burda geçirilen zamanın çoğunu kitap okumakla gecirebilirler
(85 puan) tarafından
Kesinlikle size katılıyorum
(7,440 puan) tarafından
Ben anlamadım neden  bu kadar tepki verdiler sen a demişsin onlar Z anlamış valla çok haklısın kitap bulamıyorum alamıyorum bahaneleri boş interneti kullanıp buraya girebiliyorsa internette de kitap okuma uygulamaları ile dolu.surekli değişen eğitim sistemine yetişmek için insanlarin kendisini geliştirmesi önemli ama bakıyorum ki insanlar yapmadıkları ve yapmak istemediklerini doğru söyleyeni bastırarak cevap veriyor buda zaten açtığınız postu kanıtlar nitelikte.
Aydanm kusura bakma post kapanmış buraya yazdım
0 oy
tarafından
Haahahah :) 2şer 3çer 4er gelsınler :) 
(85 puan) tarafından
Gardımı aldım şekerim , her söze verecek bir cevabım var :))))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 233 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 475 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 747 göst.
15 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
17 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,026 soru

12,403,471 cevap

44,528 kullanıcı

Kategoriler

...