kizlar kayinvalidemi covidden kaybettik 5 gun once.kayinpederim yoktu zaten . esimin ailesi de samimi degil kolay kolay kimse kimseyle gorusmez . esimin gidip geldigi bir annesi vardi , o bakardi hep .bir de 2 kiz kardesi var ama onlar da samimi degil pek . esim cok kotu durumda , toparlayamiyor hic .anliyorum zor Allah sabrini versin ins ama evde hic acisini yasamiyor esim surekli kendini disari atiyor yasak oldugu zamanlarda da arabada agliyor anladığım kadariyla . 2 cocugumuz var .benim destegimi de kabul etmiyor , konusma , yalniz kalmak istiyorum diyor ve dahasi da annesiyle son 5 aydir küstü, konuşmuyordu daha yeni barışmıştı oyle ki 5 aylik kizimi gostermedi bile hos göremiyordu zaten kayinvalidem gozleri kördü . anlicaginiz kendi icinde hesaplasiyor herseyle . ama ben nasil davranicam , ne dicem bilemiyorum .arada cocuklarla vakit geciriyor , kucuk kizim babaannesine cok benziyor onun ismini nufusa gidip kaydettirecekmis kendi adının yanina ses etmedim hic . aramiz kotu olmadi hic kayinvalidemle ama can ciger de olamadik hic bir zaman . ne yapmali, nasil davranmali ? ben de uzuldum Allah var . mirasi var biraz, hic bir sey istemiyormus 2 ablasina kalacakmis cogu . ama benim de 2 cocugum var onlarin da hakki var
hic ustune gitmiyorum ama nolacak boyle ? nasil toparlicak