Evet bunu herkes diyo, sancılardan o an hic bişey düşünemiyorsun sezeryan olunca ama normalde o an bitiyor kucağına alıyosun hersey bitiyor diyorlar, ama ya sezeryan olanlar abi sütün gelmiyor, ağrın var, çocuğu kucağına alamıyosun, ne saga ne sola yatabiliyorsun, 15 20 gün o ağrıları çekiyorsun ve sana sen anne değilsin diyolar gülüyorum valla, ben acil sezeryan oldu hem normal sancısı çektim evde açılmasına ragmen nst boynuna 2 tur kordon dolandı kalbi yavaşladı, o ses yok mu dünyanın en kötü sesi bebeğinin kalbi yavaşlıyor duyuyosun bişey yapamıyosun, acil sezeryana alındım o an karnımı ellerimle açıp bebeğimi çıkarmak istedim resmen kapalı kutu içinde ulasamiyosun yavruna, normalde canım tatlıdır ama o belden igneymiş sondoyu hızlıca takmalarıymıs gözümde yoktu yeter ki bebeğim sag saglim kucağıma gelsin istedim ama çevremde sezeryanla kolaya kaçılıyor, yok doktorlar sezeryana zorluyor, yok bacak kadar boyuyla bilmem kimin kızı normal doğurmuşmuş BANANE kim nasıl doğuruyorsa doğursun BANANE ben kendi çocuğumu yavrumu kucağıma aldım ya sag saglim o bana yeter, sesi gitti gözleri balon gibi şişti ama bunu anlatsamda anlayan yok ben kolaya kaçtım ne denir..