Kızlar cümleten iyi geceler ben kendimi bildim bileli hep azla yetinen biriyim aklı başında bir alışveriş yaptığım olmadı hiç hatta bazen annemin ablamın zoruyla bir pantolon alırdım bizin ütü paket dükkanı mız vardı üstlerimi tişörtlerim ordan kullanırdım ablalarım evlendi abim evlendi kendime abiye elbise hiç almadım ablalarımız kıyafetlerini giydim hep istemiyorum kendimi hep fazlalık gibi hissediyorum hiçbirşeye layık görmüyorum annemden o vermedikçe harçlık istemezdim açlıktan ölsem anne ne yemek yaptın ne zaman yeriz demezdim bir kere babam hepimizi toplayıp elbise almaya götürecekti gidip eski bir pantolonumu gösterdim baba benim var bana almana gerek yok yıkarız tertemiz olur diyordum büyüdüm değişmedim evlendim hala aynıyım düğünüm olmadı benim eşimin ailesi yapmadı altın falan hiçbişey olmadı ama ama ben buna bile üzülemiyorum sadece gelinlik giyemedim içimde ukte kaldı onun dışında şimdiye kadar konusunu hiç açmadım evlilik yüzüğüm yok alınmadı hiç eşimden para isteyemiyorum dediğim gibi sanki fazlalık mışım gibi geliyor bazen vesile değiş böyle olma diyorum kendi kendime eşimin yanına gidiyorum ama para isteyemiyorum çok saçma gelecek ama kendime yakıştıramıyorum benim gibi olan yada bana akıl verecek birileri varmı bu halimi nasıl yenebilirim nasıl değişebilirim çok sıkıldım artık nasıl düzelebilirim uzun oldu nolur kusuruma bakmayın yardımcı olun
Kız vallahi sende tahtaya sürülecek akıl yok
(Şaka )
Kız bak sen kendini ne kadar hor görürsen küçümser sen seni ezerler
boşuna herşeyden eksik evlenmemiş sin
Sen sesini çıkartmadikca eşinin ailesi sana iyicene değer vermemiş
Çok saf ve temiz kalpli bir insansın azla yetinmeyi biliyorsun yaşın kaç bilmiyorum ama çocukken de aklıbaşında yetişkin gibi düşünebilen bir çocukmuşsun... Bence değerini bilsinler böyle insanlar kalmadı artık
Okurken inan kendimi gordum bende senin gibiyim bizim gibilerin degeri bilinmiyo zalim dunyada lilili
Değişmelisin. Sende herşeyi hak ediyosn
Değişmen şart böyle ömür geçmez
Ya kiyamam sana
1,492,994 soru
24,394,488 cevap
349,608 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın