0 oy
1,192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Amacım kımseyı lınclemek degıl kızlar ben acıgım biliyorsunuz ama cok hosuma gıttı bu yazı sizinle de paylasmak istedim 

image

image

image

image

23 Cevaplar

+6 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ahlak örtüsü olamayan kişiyi, Baş örtüsü dindar yapmaz. 

Hz mevlana 
tarafından
Kesınlıkle secerım bu cvbı❤️
tarafından
Önemli olan yapılan ameller ister açık ol ister zeeereni kapat fark etmez.
tarafından
Kesınlıkşe orası oule canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yani bu şuan günümüz kapalilari için söylenmiş bir söz cidden güzelmiş 
tarafından
En dıgrusu bu CANIM Allah bize de nasip etsin ınsallah
tarafından
Belkide modern kapanmayı bu kapanmaya aşırı karşı kişilerin okula sınava hiçbir kurumsal yere layık gormyene kişiler yüzünden yapmışlar dur ha daha modern görünüp göze batmamak çin çünkü bazıları hakaten kapalı biri görünce çıldırıyor
tarafından
Evet o tipler de var ne yazıkkı canim eskiden kamu dairelerine alıyorlardı ne yazıkkı
tarafından
Şeytan görmüşe dönüyorlar
tarafından
Rabbım merhamet versin hepimize
+1 oy
tarafından
Benim de çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel bir söz herkes bir olmayabilir ama çoğu kapalıların nasıl giyindiğini görüyoruz
tarafından
Kesınlıkle canım asırı haklı bir yazı olmus
+1 oy
tarafından
Her kelimesine katılıyorum canım ama artık saçlarda ortada sırf modern olsun kolay takılsin diye bonelerle geziyor insanlar herkes için söylemiyorum tabiki ama ben kapaliyim düğünümde tesettür gelinlik giydim diye çoğu kişiden açık giy bir geceden birşey olmaz önerisi gelmişti 
tarafından
Aa aevet kuzum boneler olmazsa Olmaz boyun acılacak kulaklara kocaman halka kupeler lutfrn yanıı
tarafından
Hiç takmayı istemedim inşallah bundan sonrada  Rabbim nefsimi ıslah eder ve ona karşı bir istek olmaz içimde canım
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Cok mantıklı bir yazı olmus
tarafından
Evet canim gunumuze ıtafen
0 oy
(7,094 puan) tarafından
(Alkis emojisi) ♡♡♡♡♡
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(16,483 puan) tarafından

image

s Sadece şu  kısmı doğru bazı kapalılar için..bence 
tarafından
Asırı dıgru canım hemde ne yazıkkk
0 oy
tarafından
Artık "saçlarımı da görebilirsin" diyorlar Busecim.. İnsanlar için bir ideoloji yaşam biçimi değil moda haline geldi.  Adı da örtü değil.  Bez parçası. Zira örtü olsaydı haya olurdu.. 
tarafından
Kesinlikle ve artık oyle bir hale geldi ki sanki moda ıcın dalga gecmek ıcın takıyorlar gibi bir izlenim bırakan insanlarımız var be yazıkkı
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Çok doğru canım okuyunca aklıma geldi geçenlerde eşimle hastaneye giderken kapalı birini görmüştüm kapalı ama altına diz üstünde bi etek ve ince çorap gitmişti gerçekten şok olmuştum 
tarafından
Ben oyle kerimi gorunce laf sokmamak ıcın kendımı zor tutuyorum canım madem oyle aç basını da
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben açığım ama inan ben öyle giyinmiyorum daha çok günaha giriyorlar haberleri yok..
tarafından
Bu sefer ne yazıkkı turban olayını lekelıylrlar bu kadar lanet insanlar ıste
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle canım yazık..
0 oy
(12,570 puan) tarafından
Gerçekten üzülüyorum şu devre.. Çok üzülüyorum gördükçe böylelerini 
tarafından
Zaman berabrt bir hal aldı ne yazıkkı
0 oy
(759 puan) tarafından
Çok doğru ama ben açığım ne kadar günah ya ;( bi türlü kapanamıyorum biraz daha zaman diyorum hep
tarafından
Bende aynı canım Allah bize de nasip etsin dıgru sekulde ınsallah
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Ben kapalı bı bayanım dışarı çıktığımda başımın örtüsü omuzlarima kadar ve göğsümü kapatacak şekilde ortunuyorum ve ferace giydiğim de ise kalçalarımı ve omuzlarimin dikkat cekmemesine çok dikkat ederim ve millet için değil Allah'ın emri olarak yerine getiriyorum  kuldan utanmayan Allah'tan da utanmaz 
tarafından
Kesınlıkle en dıgrusu bu Canım Rabbım daım kılsın ınsallah
(1,396 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun ♥️
0 oy
(589 puan) tarafından
Nasıl kapanılması gerektiğini ironiyle anlatmaya çalışmış fakat kapalı olmayan,  dar pantolon, kısa vs giyen kesimde var ve böyle giyinen insanlar "bana istediğiniz şekilde bakabilirsiniz" gibi bir algıyla  giymiyor bunları. Keşke farklı bir şekilde yakınsaymış. 
tarafından
Ben de acıgım ama yazdıkları hosuma gıttı benım ama evet bir tık anlatım problemi vsr
0 oy
tarafından
Nasil da dogru...

Basortuluyum. Hatta carsaf. Ama boyle tesetturluleri girdukcr utaniyorim ben bile bakamiyorum....

Rabbim islah etsin

Giyinik ciplaklardan kasti buymus benim canim Efendimin (s.a.v)
tarafından
Kesinlikle canım bu sekılde rssmen karalıyorlar Rabbım yardımcımız olsun
tarafından
Amin amin amin...
0 oy
tarafından
Ama baş örtüsü serbest oldu :)))) bu başı kapalı bi tarafı açıkların nedense hep dilindé bazılarına bakıyorum ben de açıktım evlenmeden bi zaman önce kapandım. O açık halimle bile bazilarindan daha kapalı idim.
tarafından
Her telden var canım ne yazıkkı Ulkemız de
0 oy
(250 puan) tarafından

Ne kadar doğru canım rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah <3

tarafından
Amin canım amin ınsallah ❤️
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Aşırı doğru çok sağol. 
0 oy
(11,485 puan) tarafından
Çok şükür babam asla izin vermezdi Bi gün eşofman giydim beden dersinde çok kızmıştı hiç pantolon nedir bilmem almazdı annem bir defa aldı geri verdik 

Başörtü çıkarmadım hiç saten o zamanlarda babama çok kızardım millet giyiyor ben niye giymiyorum diye şimdi iyiki diyorum

Şimdi de eşim öyle çok dikkat eder babamın aynısı 

Ama çok kapalı gördüm içi insan değil çok açık gördüm insan gibi insan merhamet sevgi saygı olmadıktan sonra kapalı olsan nolur. Hakkını verebilmek önemli kuzum 
(7,483 puan) tarafından
Nakadar şanslısın beyzam. Keske benim babamda oyle olsaydı. Biraz gec kapandim ama sukur layigi ile kapanmayi basardim pantol giymiyorum etek elbise giyerim. Sacimi topuz yapmam. Normal sacim disinda topuz tokasi falan takmam. Ha bunları ilk kapandigimda yaptim. Rabbim affetsin bianda dogruyu bulamadim ama kapandikca Rabbime yöneldikçe sukurler olsun doğruyu gösterdi.  Hatlarımi belli edecek diye kıyafetlerime cok dikkat ederim. Yazin elbise giymistim icim belli olur diye altima kot etek giydim sen dusun☺ keske diorum daha once yapsaydim. Rabbim affetsin.
Universitede aciktim. Arkadaslarim beni gorunce sok oluyorlar. Hatta maalesef bazilari fazla abartmiyomusun kendine bunu yapma diyor cok uzuluyorum. Benim icin  kimsenin dedigi önmli degil Rabbimin emri onemli hamdolsun.
(11,485 puan) tarafından
Valla kuzum babam Bi gün halam hemen evimiz dip dibe bişey vermek için gidip gelecektim hemen üstümde eşofman vardı diye bir sürü laf söyledi baya baya kızdı başörtü biraz açık olsa kızardı hiç millet falan var dinlemez orda uyarırdı
Şimdi dar bişey giysem eşim kızar çocuğuma bile şort giydirmem şimdiden sonra eşim izin vermez çünkü
0 oy
(923 puan) tarafından
Kizlar sizle bı konuyu paylaşacak babam cezaevinden izinli çıktı 25yasi dayım ve babamla doğru düzgün muhabbetimiz yok neyse geçen yaz eşim bana kırmızı zdiz hizasından elbise aldı yaz elbisesi ben açığım.zaten. Ve eşim kapanmami istemiyor ben seni açık aldım Allah için kapanmayi istiyorsan kendi rizanla kapan ama ben veya başka su dedi diye kapanma dedi babam anneme bı ton laf saymış üç çocuk annesi 25yasinda oruspu gibi giyinmiş diye ama benim ne kadar ustiruplu giyindigimi eşimin tarafı hep överler beni bidaha elbise giyerse seni ona gostermiyecwm oda gelmesin torunlaraina asıl ozaman hasret bırakırım demis daha bir ton hakaret etmiş bana eşim alır ben giyerim ve eşim kıyafetine ben bile karışmıyor ben senin kocanım benim soyadını taşıyorsun kimene diyo babamın bu davranışı asiiri uzuyor beni kendisi ise herturlu yürüyen açık bayanlara bakar video izler ama biz kafamızı yerden kaldirmiyacaz misafir gelince odada duracaz lokantada onun istediği yemeği giycem garsonlar konusmuyacam annemede öyle tabiki ben eşimle görücü usulü efendim ve ondan oncem yok babam cezaevinde diye ben liseye bile gitmedim.erkekler var diye ama.giyinisime karışmasına izin vermem onu dinlersem eşim zaten kızar ve arkamda durmaz 
(923 puan) tarafından
Kusura bakmayın uzun oldu  size anlatmak iyi geldi eşimin hakaret ettiğinden haberi yok ama annemi göstermemek ne yani
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Ölünce bile 3 kat kefene sarılacakken bu çıplaklık niye ? 

İnsan dışardaki gördüğü insanlardan önce Allah'tan utanmali onun karşısına nasıl çıkıyorum diye 1 değil 1000 kez düşünmeli .. 

Rabbim dusunceyle hareketle yapmış olduğumuz günahlarımızı affeylesin ❤️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 405 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 960 göst.
+1 oy
6 cevap 352 göst.
4 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 439 göst.
28 Eylül 2025 Moda kategorisinde Cnblt (3,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,477 soru

24,491,902 cevap

357,686 kullanıcı