0 oy
882 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ev sahibi kira kontratı yapmıyor eşim söylüyor o yok vergi veremem yok diyor başkada bişey demiyor kirayı bir gün geç versek hemen arıyor pandemide veremedik eşime akrabadan yardım alama benimkirami mutlaka ver diyordu tamam sorun yok ama bunu diyorsan ozaman kontrat yap sizce napa biliriz kontrat için yapsın diye ve kira 1000 TL devlet ne kadar vergi alır ki bu bu kadar korkuyor kontratdan 

5 Cevaplar

0 oy
(45,167 puan) tarafından

Mirhabaaa:P.       

tarafından
Mirhabalar efendim  :D
(45,167 puan) tarafından
Tekrar mi geldin canım:)
tarafından
Evet geri geldim ya
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kira diye ödeme yapmazsan vergi alamazlar. 180 lira vergi çıkar biz geçen sene ev sahibine kira diye atmıyorduk parayı

(11,499 puan) tarafından
Elinde kanıt olmazsa mahkemenin yapacağı bir şey yok. Sözleşme yok kıranın verildiğine dair bir kanıt yok.
(4,687 puan) tarafından
Canım nasıl kanıt yok hikameti o adrese kayıtlı bir komsusundan rica etse şahitlik etse yeter
(11,499 puan) tarafından
Adam der ki acıdım evimi açtım mesela çok örneklerini görüyorum mahkeme de bir de yalancı şahit tamamdır
(4,687 puan) tarafından
Hiçte öyle olmuyor canım vergi kaçağı var büyük suç devlet peşini bırakmaz devletten para kacirirsan devlet donuna kadar alır
(11,499 puan) tarafından
İşte bunu kanıtlaması lazım. Bende biliyorum kuralları bu işin içindeyim.
0 oy
(815 puan) tarafından
Canım vergi kaçırıyor ev sahibiniz sizi bir anda evden çıkarsa hiçbir hak iddia edemezsiniz ikametinizi o eve aldınız mı peki o evde oturuyor gözüküyor musunuz şuan nüfüs müdürlüğüne gidip adres değişikliği yaptınız mı
tarafından
Evet adres burda aldık adresi ama kontrat yok
(4,687 puan) tarafından
Ya yok canım atamaz ya öyle birşey yaparsa hemen şikayet edin vergi dairesine dava edin bakalım nasıl atıyormuş evden dünya kaç Bucak görsün
(815 puan) tarafından
Şuan ev sahibiniz vergi kaçırıyor canım ve bu suç sizde suçlu duruma düşermisiniz bilmiyorum bence araştırın riske atmayın
tarafından
Biliyorum malesef yapacak bişeym yok
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Adamı şikayet edeceksiniz
tarafından
Olan bize olacak..
(6,189 puan) tarafından
Sizi evden atamaz dava açıp,kazanirsiniz
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Mutlaka yapması şart yarın size çıkın dese paşa paşa çıkarsınız canım 
tarafından
Evet doğrudur laftan anlamaz ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 151 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 303 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 657 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,433 soru

24,491,474 cevap

357,646 kullanıcı

...