0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya kızlar çok sinir oluyorum benim diğer postlarımda var kaynanam bana neler yaptı 5 günlük sezeryanlıydım niye evi süpürmemişim diye  annem ile beni evden kovdu eşim için geri döndüm. Daha oğlum 40 günlük değildi tekrar kovdu annemle tartışmışlardı annemle konuşmaycakmışım falan 40 günlük bebekle eşimin patronunun evinde kaldık yavrum gaz sancısı çekiyordu biz ev arıyorduk bana yaptıklarını geçtim yavruma bile neler çektirdi. Neyse konuya geliyorum benim şeref.siz kocam yine de annesiyke konuşuyor konusma demedim ona ama konusmasini beklemezdim karısını bebeğini evden kovdu sonuçta. Evimi ayırdım ben konuşmuyorum onlarla ama eşimi sürekli kendi evine çağiriyr eşim de gidiyor insan işten direk evine gider yemeğini yer cayını icer dimi bizde öyle değil ilk annesine gider çayını kahvesini içer sonra evine gelir. Pazar günü yasak var yani markete diye çıktı 2 saat gelmedi nerdesin diye aradım annemdeyim dedi trip atıyorum iyilikle söylüyorum kavga yapıyorum yok yok yok ne yapabilirim akıl verin bana. Az önce aradım nerdesin işten çıktım annemlere gidiyorum dedi niye dedim çağırdı çay içicez daha 2 gün önce 2 saat beraberdiniz. Ve bir görseniz sevgili gibi sürekli mesajlaşırkar tv de bi reklam görsün reklamı gördün mü diye arar bıktım artık bıktım akıl verin bana. Uzun okdu kusura bakmayın

15 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kiskandiriyo seni tövbe yarabbim sanki kuman
tarafından
Sal.ak mi ne bilerek tövbe yarabbim sende ilişki zamanı yakalasa mal mo ne
tarafından
Yakalıyodu zaten kapıda bekliyodu
tarafından
Tövbe yarabbim allahim
(416 puan) tarafından
+ veremiyorum verdim say bacim
tarafından
7tamam kuzum aldim:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim 
tarafından
Sinir krizi geçiriyorum her gün resmen
tarafından
geçirilmeyecek gibi de değilmiş eşini eve yönlendirecek şeyler yapabilirsiniz iş çıkışı mesela arayın evde seni bekliyorum diyin daha annesine gitmeden sürprizler olabilir vw bakara suresi mutlaka okuyun veya dinleyin
tarafından
Kız diyorum ne zaman gelicen çok açım seni bekliyorum diyorum sen ye ben annemlere uğraycam diyor
tarafından
neyle düzeleceğini bir düşün bence iyilikle küsmeyle gitmeyle ne olsa düzelir
0 oy
tarafından
Kaynanan sana onat mi böyle davraniyo acaba 
tarafından
Benden önce de hep böyleymişler
tarafından
Ama esin artık evli ve bazı huylarını değiştirmesi lazım çok saçma davranıyor onun yaptığını sen yapsan en fazla 2 gün musade eder 3. Gun oda tepkisini koyar o yüzden esiminde kendine çeki düzen vermesi lazım
tarafından
Neler diyorum iyilikle olmuyor kavgadan anlamıyor kafayı yiycem
0 oy
(426 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun bacım dua et bol bol
tarafından
Her akşam sinir krizi geçiriyorum resmen bıktım artık
0 oy
tarafından
Sırf sana inada yapmıyorsa kaynanan bend ebir şey bilmiyorum benim ki çocuklarına zerre düşkün değil-dir beni görüşme kül köle kurban olur ölür "D bunların hepsinin damarı aynı ya ")
tarafından
Bıktım artık bıktım kimseye haksız yere durduk yere beddua etmem ama artık tutamıyorum kendimi eşim onun yüzünden evine alışamıyor
tarafından
Sen yinede beddua etme canım döner dolaşır seni bulur hayır dua et eşin için evin icin inşallah size sana daha çok bağlanır
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ruh hastasi yaa sinir oldum kusura bakmada senin kocan kari kiliklinin tekiymis b..ok.mu hergun hergun ser...f..zz
tarafından
Karı kılıklı değil ana kuzusu mu deyim ne diyim herkes sever annesini ama benim ki resmen diyor ben ondan önce öleyim acısına dayanamam diyorum Allah korusun oğlun ben ne olcam sesini çıkarmıyor. Anası için canıni vericek yani
(1,908 puan) tarafından
Yuhh yaa bak arkadasim baska bisey var onda imkani yokki bir erkek isten yorgun cikip anasina gitsin sonra eve gelsin herkes annesini sever bir gider iki gider isten yorgun geliyo millet evime gidiyimde ayaklarimi uzatip dinleniyim diye baska bisey var onda
tarafından
Anasını bir gün görmese ölücek sanki
(1,908 puan) tarafından
Ustune basa basa söylüyorum baska bisey varrr sen onu bi arastir
0 oy
(4,368 puan) tarafından
Kayinvaliden ben sana her halti yaptim bak ama oğlum  hala benimle eski günlerdeki  samimiyette diye gıcıklık  inat yapıyor  baska bir izahati olamaz. Hatta normal zamandan daha ilgili  ve dikkatli davranir oğluna. Eşinin de anne zaafiyetini kullaniyor. Eşin akılsız ki bu anlattığın  olaylara rağmen  hala normal annesine karşı pesssss...
tarafından
Kesinlikle katiliyorum  sana keşke + layabilseysim
(1,908 puan) tarafından
Kiz kayinvalidesi yapiyoda kocasi nasil gidiyo ona sasiriyorum
(4,368 puan) tarafından
Ya zaten konuşma  denmez Allah var ona hesap vereceğiz ama kadinda vicdansızmış hani. Hadi onun vicdanini da gectim eşin.......... sen doldur bacim... anlamasi gormesi kendi kendine idrak etmesi lazim. Ne kadar anasi olursa olsun o  artık  bir eş  ve her seyden önemlisi  baba... nedir ya eve gelmeden  oraya gidip  yemek yemek... benim eşim  gider annesine arada yemek hazir olsa bile yok eşim yapmıştır ben onlarla yerim der. En sevdiği yemek dahi olsa...
(4,368 puan) tarafından
BİDON kafanin teki demekki...
tarafından
He aynen öyle geri.zekalınin teki
0 oy
(815 puan) tarafından
Senin gidemediğini gitmeyeceğini bile bile nasıl gidiyor ki oraya sana hiç mi değer vermiyor anlamadım. Akıl vermek bize düşmez hayat senin kararlar senin seçtiğimiz hayatı yaşıyoruz burada herkes başka karakterde benim karakterim farklı benim annemi ve beni yeni doğum yapmışken kovan birine eşimin nasıl davrandığı benim için çok önemli annesinin arkasında durur ve bu şekilde davranırsa ben psikolojimle oynamalarına izin vermem. 
tarafından
Annesi sonucta ben konuşma demedim ama konuşmasinı beklemedim yani konuşsa bile soğuk konuşur diye düşündüm ah nasıl *****.mışım benide onu da evden kovdu gitti elini ayağını öptü onun evden gidiyo diye nasıl ben bu adamla gitmişim neden babamın evine gitmemişim daha o zaman belliymiş ne bo.k olduğu
(815 puan) tarafından
Canım seni yönlendirmek istemem ama onların oğulları değerliyse sen ağaç kovuğundan çıkmadın sende annen baban için değerlisin valla kimse evladından vazgeçmemiş bunu bilsin kocan ilk evlendim 1 ay boyunca babam hergün aradı kızım mutsuzsan gel dedi hergün 9 aylık hamileyim hala sorar ne olursa olsun kapım açık der. Şuan sana psikolojik baskı yapıyorlar
tarafından
Canım benim babam da her zaman arkamda Allah'a şükür ben ap.tallık yaptım lohusa psikolojisi mi diyim bebeğım küçüktü anlamadim mi diyim ama çok pişmanım çok yanlış yaptım
(815 puan) tarafından
Sürttür burnunu canım yoksa böyle devam eder sinir hastası olursun
tarafından
Ne yapabilirim ki
0 oy
tarafından
Deveye diken insana ..... Diye bı söz var anladınız siz
tarafından
Her akşam kavga var evde bu yüzden ama yine de pes etmiyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Bu kuzular  niye evlenir anlamam.. bu anneler neden kocası varken oğluna bu muameleyi yapar.. ?  Çözüm istersen  hiç bilmiyorum yüzyıllardır var bu tip kuzular ve anaları  
tarafından
Bıktım artık bıktım ama ne yapayım her akşam kavga onlar yüzünden
(1,909 puan) tarafından
Bi çift terapistine  gitseniz çözülmeyecek bişey değil aslında ama ikna edebilmek asıl mesele
tarafından
Yook hayatta kabul etmez ama o kadar kinleniyorum ki ona ben uzakta oturuyodum ailemden şurda 4-5 ay sonra gidicem babamın evine isterse gelir ordan bir ev tutarız geçiniriz ama yok anasinı bırakmazsa kendi bilir zaten burda geçinemiyoruz bir gün varsa 5 gün yok bıktım artık
0 oy
tarafından
Iyide ne var bunda sonuçta adamın annesi mesajlaşmasında veya gitmesinde niye kafana takıyorsun sana annemle konuş gel diye baskı yapmıyorsa abartılıcak bir durum değil sen annenle mesajlaşıyormusun 
tarafından
Normal bi anne olsa dediğin evet normaldir ama 40 günlük bebeğini karısını evden kovdu yapmadığını bırakmadı ne hakaretler etti bana daha bir sürü şey. Afedersin eşinle ilişki yaşıyorsun kayınvaliden odana giriyor en ufak örnek böyle şeyler yaşadim ben yani bence normal değil
tarafından
İyi yine yasayabilmisin :)benimki iki devi takirdardi kapının önünde sabaha kadar oturdu korkusuna adam odayagirsin kızardı çok dışarı diye Allah'a havale et ben ettim çok dua ettim Şuan bana yaptıklarını kendi cekio
tarafından
Bende Allah'a havale ediyorum bana yaşattıklarının beterini yaşasın
tarafından
Yaşar merak etme bnimki beni ayırmak için neler yaptı gece saat 4 ye bile mesaj atar tabi eşime görünürlüğü kapatıyorum vatsaptan sade ona gönderme durum paylasioruk bende eşim gelesiye ne uğraştırdı bni neler etti ama Allah büyük ya eşi bı nafaka bile vermeden 60 yaşında boşadı yine günaha girmek istemiorum aklima kötülük geldikçe tövbe çekiyorum eden buluyor ama hep inanirim
tarafından
Vallah öyle ne kadar zaman geçerse geçsin Allah yaşattığını yaşatıyor
0 oy
(99 puan) tarafından
Allah'ım ne kaynanalar varmis ya b8rda okudukça şükrediyorum benimkiler hicbirseyime karışmam ayriyim zaten evlerine gideyim cocugum durmuyor diye onlar yemek ekmek yapar. Kaynana değil şeytanın vücud  bulmus hali, oğlum mutlu olsun kurduğu yuvada diyeceklerine yuvayı dağıtma peşinde pes Allah sabır versin bcm eşine kalp gözü açıklığı versin rabbim
tarafından
Amin canım aminnn inşAllah çok dua ediyorum
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bı arkadaşım vardı canım senin gibiydi kocasyla aynı ses etmedim düzeldi kendiliğinden diyor sen söyledikçe daha çok gidecek ses etme bakalım o da düzelecek mi 
tarafından
Ben ses etmesem orda yatar kalkar herhalde
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Elmadan armut çıkmaz anasının oğlu işte
tarafından
He aynen öyle doğru söyledin canım
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Kaynanan resmen sana nispet yapıyor başka açıklaması yok 
tarafından
Bundan öncede hep böyleydi yatak odamıza girip video gösterirdi yada gelirde yatağa oturup muhabbet etmeye çalışırdı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 294 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde hotiki (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 677 göst.