doğum hikayesini anlatmak isteyen merak ettim okuya bildiğimi olucam okuyamadığımi sabah okicam pek meraklıyımdır
9 Eylül gecesi kananam geldi 10 Eylül'de doğum yaptım 37+6 haftalık, sonda takılırken de suyum geldi bu kadar tişikkirler
Merakla bekleyiş, ağrılı acılı bekleyiş ve tatlı ponçikk bir son
İlk doğumum istediğim gibi geçmedi ama şükürler olsun sağlıkla doğdu meleğim
https://hamilesorucevap.annelertoplandik.com/1796031/ssvd-dogum-hikayem
İkinci doğumum
Erken doğum riskim vardı 1 cm açılmam vardı. Bu arada düzenli spor plates yapıyordum doktorum hiç bir sey yapma artık bırak dedi. Neyse bıraktım yapmıyorm derken 40. Haftaya kadar geldik kontrole gittim açıklık 2 cm olmuş ve kese incelmis doktor yatış yapalım sabaha kalmaz doğurursun dedi. Yatmam eve gidicem sancımi evde cekicem dedim çıktım. Eve geldim geliş o geliş ne sancı var ne doğum 41+2de kontrole gittik doktor 4 gün daha beklerim sonra seni suni sancı ile doğuma alırım dedi. Ama suni sancıdan nasıl korkuyorum anlatamam. Annemi aradım anne 4 gün sonra böyle böyle dedim annem hemen o gün yola çıktı yanıma geliyor. Bu arada suni sancı almamak için ben sabahtan akşama kadar hurma yedim squat yaptım sıcak suya oturdum spor yaptım plates yaptım Meryem Ana süresi okudum bacak açtım derken gece saat 10 oldu annem geldi. Annem geldi. Beni görür görmez sen bu gece doğurursun dedi. Anne ne alaka yaa dedim. Karnıma sancı girdi. Meğer doğum sancisiymis duş aldık hazırlandik sancım artınca hastaneye gittik sabah 6 falandı. 10a kadar nst bağlı bekledim Suyumu doktor patlatti sonra duşa girdirdi plates yaptirdi. Bir kere ikindim bebek aşağı indi. Bir kez daha ikindim bebek hooop kucağımda. 1 saatte iki ikinmada kavuştuk yavrusumla. Şuan yanımda 32 günlük olduk bile ablası da 4 yaşında koca sipa oldu. Ama ablasının doğumu anlatmıyorm çok da uzun
1,507,963 soru
24,613,246 cevap
364,193 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın