0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi kısaca anlatmaya çalışacağım eltimle mesafeliydim okuyanlar bilir oğlumla bir kaza atlattık üzerimize cam düştü beni arayıp geçmiş olsun demedi kendi korona oldu aramadım diye sinirlenmis eşi beni aradı diye tartışmış ertesinde beni aradı sen aramadın konuşması beni azarlama şeklinde susturdum aklımda ne varsa seviyeli bir şekilde hakkımda konuştuğu herşeyi söyledim hesap sordum ne diyeceğini şaşırdı sandı ki ben susup kalıcam iste benimle derdin varsa yüzüme söyle bunu sen mi söylüyorsun dedim evet dedi. Bende madem öyle wp durumuna bakmıyorum diye eşime msj atıp eşinin derdi yüzüme söylesin beni engellemis diye yazmışsın bunu bana değilde neden eşime söylüyorsun yok ben öyle bişey demedim dedi bende herşey duruyor dedim benim ispatm var vs. Birde en komik şey benim kocam onun çocuklarını büyütmüş çok sever kızım oğlum vs. Can ciğer bana diyor ki sevecek tabi ilk yeğenleri ariycak sorucak mecbur dedi benim oğlumda amcasının ilk yeğeni hangi mantıkla bunu söyledin dedim sustu öylece birde niyetliydm bir saat dilim damağım kurudu laf anlatıcam diye dünde eşimi arayıp şikayet eder gibi konuya girmis eşimde 

Ben onu biliyorum senin yaptıkların benim kulağıma geldi sesimi çıkarmadm abimle konuştum belli ki soylememis bir değil iki değil her şeyde bir şey çıkardın sustuk senin yüzünden evimle kötü oldum konuşmadık benim eşim kırılgan beni gibi boş vermiyor kafaya takıyor konuşurken söylediklerine dikkat et yanında yokum zaten sıkıntı çekiyor birde boş şeylerle üzülmesini istemiyorm demiş bir çok konuda laf sokmuş da uzun süreceği için kısa kestim ama eşim abisiyle kötü olmasn diye bişey demedim diye baya açılmıştı şimdi kaynimda benden yana olunca kudurdu eşimi aramış ağzının payını vermiş çok sevindim açıkçası

8 Cevaplar

0 oy
(12,913 puan) tarafından
Helal emişte beye 

Allah eltine de akıl fikir versin 
tarafından
Bence bundan sonra ayağını denk alicakk resmen deşarj oldum içimdekileri dökünce :))
-Reklam-
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Senin adina ben bile aevindim canim, eslerimiz arkamizda olunca varsin dunya karsimizda olsun
tarafından
O kadar sevindim ki anlatamam vallhii :)) Bir görsen hesap soruyor bana hiç konusturmadm savundum şok oldu doğru düzgün cümle kuramadı eşimde öyle dedi sırf bizim aramızı bozmak için aramış
(6,975 puan) tarafından
Helal olsun enistemize
0 oy
(2,005 puan) tarafından
İcimin yaglari eridi vlla Az bile yapmis esin de sende haddini ve yerini bilsin pis sinsi siiii yilaann :)
tarafından
Hahahaa vallaahi kız rahatladım :))) çok şey söylemiş yazsam destan olucakti en çok eşimin söylediklerine sevindim :)))
0 oy
(156 puan) tarafından

Senin eltinden annemde de var cnm bi onların mabadı kıymetli haspam işre yaramaz boş konuşan boş gezen tırlar takma gitsin ;)

0 oy
tarafından

Gerçekten tebrik ederim eşinizi eşler birbirlerini başkalarına karşı savunmalı adaletli davranmalı inşallah hep böyle devam eder allah ağzınızın tadını bozmasın <3

0 oy
(5,941 puan) tarafından

Ohhhh  ne  güzel  konuşmuş bee  senin adına sevindim canım :)

0 oy
(1,475 puan) tarafından
Helal olsun enisteye benim esimde aynı senin eşin gbi bna laf ettirmez hesabını sorar ailesi olsun disardan olsun hiç farketmez yanımda olur hep allh ondan razı olsun
0 oy
(1,018 puan) tarafından

Valla bi insanın eşi arkasında olduğu zaman ondan huzurlusu mutlusu yok ne guzel :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 682 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde hiranisa (26 puan) tarafından soruldu
+2 oy
37 cevap 1,156 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynep1314 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 725 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,941 soru

23,686,684 cevap