Kızlar şimdi kısaca anlatmaya çalışacağım eltimle mesafeliydim okuyanlar bilir oğlumla bir kaza atlattık üzerimize cam düştü beni arayıp geçmiş olsun demedi kendi korona oldu aramadım diye sinirlenmis eşi beni aradı diye tartışmış ertesinde beni aradı sen aramadın konuşması beni azarlama şeklinde susturdum aklımda ne varsa seviyeli bir şekilde hakkımda konuştuğu herşeyi söyledim hesap sordum ne diyeceğini şaşırdı sandı ki ben susup kalıcam iste benimle derdin varsa yüzüme söyle bunu sen mi söylüyorsun dedim evet dedi. Bende madem öyle wp durumuna bakmıyorum diye eşime msj atıp eşinin derdi yüzüme söylesin beni engellemis diye yazmışsın bunu bana değilde neden eşime söylüyorsun yok ben öyle bişey demedim dedi bende herşey duruyor dedim benim ispatm var vs. Birde en komik şey benim kocam onun çocuklarını büyütmüş çok sever kızım oğlum vs. Can ciğer bana diyor ki sevecek tabi ilk yeğenleri ariycak sorucak mecbur dedi benim oğlumda amcasının ilk yeğeni hangi mantıkla bunu söyledin dedim sustu öylece birde niyetliydm bir saat dilim damağım kurudu laf anlatıcam diye dünde eşimi arayıp şikayet eder gibi konuya girmis eşimde
Ben onu biliyorum senin yaptıkların benim kulağıma geldi sesimi çıkarmadm abimle konuştum belli ki soylememis bir değil iki değil her şeyde bir şey çıkardın sustuk senin yüzünden evimle kötü oldum konuşmadık benim eşim kırılgan beni gibi boş vermiyor kafaya takıyor konuşurken söylediklerine dikkat et yanında yokum zaten sıkıntı çekiyor birde boş şeylerle üzülmesini istemiyorm demiş bir çok konuda laf sokmuş da uzun süreceği için kısa kestim ama eşim abisiyle kötü olmasn diye bişey demedim diye baya açılmıştı şimdi kaynimda benden yana olunca kudurdu eşimi aramış ağzının payını vermiş çok sevindim açıkçası